Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katjaa

To już koniec!!!

Polecane posty

Do cholery jasnej jak można tłumaczyć niską oglądalnością programu "The voice of Poland", przecież to perfidne kłamstwo. Najlepszy muzyczny program po Idolu wycofują.Żenada. Wszystko przez pierdolonych katolików, którzy nie chcieli Nergala w TVP.

Gość to Twoje zdanie że ten program
jest taki super, dla mnie np.to dno i nie chodzi wcale o Nergala bo akurat on wg mnie to fajny facet. Zapamiętaj - to że Ty masz jakieś zdanie nie znaczy, że cały świat takie ma a Ty jesteś jego pępkiem:o

Gość manio ciekawski=)
:D muzyczny program :D Daj spokój, nie jestem katolikiem, ale tego Nergala, sam bym chętnie spalił na stosie, jest tak żenujący. A tego typu programy są po prostu żałosne dla naiwnej publiczności.

Gość powiem i ja.....
nie zgadzam się z Twoim zdaniem Katjaa pamiętaj że zawsze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę program musiał mieć na tyle niską oglądalność że tv nie opłaca się robić II edycji jakby oglądalność spełniała z góry ustalone kryteria to na pewno byłby cd....nawet jeśli Nergal budził takie kontrowersje wystarczyło by zmienić skład jury

Gość Duszołap
Ten program był nudny jak flaki z olejem, tyle ile się tam jurorzy nagadali to głowa mała. 2 minuty śpiewania, 10 minut gadek jurorów, 5 minut gadki jakiegoś obszarpańca, 3 minuty gadki Huberta i tej laski, no dajcie spokój, nie szło tego oglądać.

Gość Duszołap
Ten program był nudny jak flaki z olejem, tyle ile się tam jurorzy nagadali to głowa mała. 2 minuty śpiewania, 10 minut gadek jurorów, 5 minut gadki jakiegoś obszarpańca, 3 minuty gadki Huberta i tej laski, no dajcie spokój, nie szło tego oglądać.

Najlepiej niech puszczają cały dzień M" jak miłość" i telewizję śniadaniową. Telewizja schodzi na psy :P

Nie zgadzam się z wami ,żeby nudny jak tak uważacie to znaczy ,że nie znacie się na muzyce przynajmniej w tym programie osoby, które brały udział potrafili naprawdę śpiewać. Zobaczcie ile było beztalenci w Mam talent lub obecnie w X factor.

Jedynie, co w nim bym zmieniła to tylko prowadzących. Najlepiej utrzymać Bitwę na głosy i płacić grube pieniądze za "gwiazdy".

Gość Duszołap
Ja się tam samych uczestników w jakimkolwiek programie nie czepiam, ale akurat w tym, żeby się doczekać aż ktoś zacznie śpiewać, można było w trakcie tego gadania powiesić pranie, zrobić herbatę i pogadać z kimś przez telefon. Widziałam ze dwa odcinki, więcej nie dałam rady słuchać tego pitolenia. Odniosłam wrażenie że jurorzy są tak bardzo zakochani sami w sobie, że nie mogą przestać mówić. Do tego już faza pocastingowa trwała chyba z pół roku.

Moim zdaniem to jury było najlepsze ze wszystkich programów. Must by the music to dopiero tam jest chłam czasami obejrzałam z nudów kilka odcinków. Jury to jakieś pomylone tam jest.

Gość hjklvbnm
najlepszy program muzyczny bardzo utalentowani ludzie jestem w szoku ze to koniec

Nie znacie się widać na niczym ja wiem , co pisze oglądałam miliony tego typu programy. Widzę i słyszę , co dobre i złe. Marzyłam o tym ,aby być na widowni tego programu.

hjklvbnm dobrze,że jesteś , bo w końcu ktoś zgadza się tutaj ze mną :)