Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tara12345

CLINDACNE żel na trądzik stosowany dopochwowo....

Polecane posty

Gość tara12345

Witam. Ginekolog przepisała mi ten żel na bakterie Gardnerella vaginalis. Mam stosować dopochwowo. Na leku pisze do stosowania zewnętrznego... czy któraś z was używała tego przeciwtrądzikowego leku dopochwowo??? mam dylemat.... pomóżcie...

Jeżeli lekarz tak zalecił to stosuj. Generalnie klindamycynę stosuje się również dopochwowo.

Gość tara12345
generalnie niepokoją mnie skutki uboczne stosowania Clindacne... dlatego chcę zaczerpnąć informacji od kobiet które stosowały ten lek dopochwowo...

Klindamysynę stosuje się dopochwowo, ale jest przecież krem Dalacin dopochwowy i myślę, że o taki chodziło. MOże w aptece źle wydały..? Ja pracuje w aptece już trochę i nie spotkałam się żeby ktoś stosował Clindacne dopochwowo. - - - - - - - - - - - Porady farmaceutki - http://zapytaj-farmaceute.blogspot.com/

Gość tara12345
no właśnie też się zdziwiłam i po przeczytaniu ulotki poszłam do apteki by się upewnić ze to właściwy lek, poszłam również z powrotem do p. Ginekolog i ona stwierdziła ze to ten lek ma być ... wiec juz sama nie wiem czy zastosować się do zalecenia lekarza czy też nie....

Gość tara12345
nikt nie był w takiej sytuacji???

Gość nikodema
ja tez dostałam dopochwowo od profesora ginekologa