Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Lucky.girl

Głupio wyszło..

Polecane posty

Gość Lucky.girl

Słuchajcie muszę przyjmować jeden lek który podaje się domięśniowo w postaci zastrzyków. Dawka tego leku utrzymuje się przez 7 dni na tym samym poziomie w organizmie więc trzeba robić je co tydzień. Muszę sobie je wstrzykiwać we własnym zakresie. Mam takiego lepszego kolegę. On dużo ćwiczy na siłowni i od czasu do czasu bierze sterydy które też są w zastrzykach. Czasami wstrzykiwał jakimś kolegom. Zaoferował się, że może mi pomóc ze zrobieniem tych zastrzyków! W sumie ja nie wiedziałam jak się za to zabrać i bałam się, że zrobię to źle lub trafię sobie w jakieś nerwy, a bezpieczniej było by z kimś kto ma jakieś pojęcie w praktyce więc się zgodziła. Spotkaliśmy się wczoraj. Zastrzyki według zaleceń lekarza mam mieć robione w pośladki. Położyłam się na jego łóżku, zsunęłam sobie jeansy.. On skomplementował mi bieliznę i zażartował czy się specjalnie dla niego tak ubrałam. Czułam jak macał moją pupę w erotyczny sposób. Nie wiem na ile to prawda, a na i le pretekst by mnie podotykać ale powiedział, że odpowiedni masaż przed zastrzykiem jest konieczny żeby nie zrobiły się zrosty czy coś. Gdy już miało dojść do wstrzyknięcia to powiedziałam mu w żartach żeby był delikatny bo to mój pierwszy raz! On powiedział, żebym się wyluzowała i, że to nie będzie bolało i trochę tak ze sobą żartowaliśmy o zboczonych rzeczach.. Trochę mi wstyd. Głupio wyszło?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować