Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Drejfus

jak pragnę zdrowia

Polecane posty

Gość Psychiatra Ajron Majdan
Wszystkich przyjmę tylko mi się nie pchać:D

bry paniom co to jest? trudno powiedzieć, to psychiatra powinien ocenić, ale na moje oko objawy starczej demencji, z odrobiną schizofrenii i urojeniami paranoidalnymi jako wisienką :)

W wieku 25 lat już miałem dziecko i mądrzejsze spojrzenie na świat.Ty jesteś żonaty,szlajasz sie po cafe i myślisz ,ze jesteś taki dowciapny?Głupota tak Cię przerosła ,ze nie potrafisz sie z niej wyzwolić.Mam wrażenie,ze tutaj 12 latek sobie bryka.No cóż jakie wychowanie taki sposób na życie jest.:D:D:D

to musi byc ktoś bardzo samotny:O opuszczony przez bliskich:classic_cool:

Duchu, proszę cię, jesteś osobą w podeszłym wieku, po której można by spodziewać się zarówno odrobiny odwagi jak i powagi. Jednakże wykazujesz się kompletnym brakiem obu :) Zamiast zająć się rodziną, żoną, dziećmi, to tracisz czas na wygłupy na forum. Ogarnij się, rozejrzyj dookoła i przestań szukać wirtualnej odskoczni od miałkiej egzystencji, jaką prowadzisz w rzeczywistości. Jest mi ciebie zwyczajnie żal i jeśli w twoim wieku będę wykazywał zapędy do zachowań podobnych twoim, to otworze okno i skoczę, bo po co mam zatruwać i utrudniać życie innym?

Gość duch od wczoraj jest jakiś
w bojowym nastroju :( Zaczepiał Doktora, iskierkę, ekę ,zawsze szczerego :( duchu co Cię boli i gryzie, że w ten sposób postępujesz :(

Radzę Ci skoczyć natychmiast z tego okna,gdyż dla Ciebie ratunku już nie ma :D

Co mnie boli? niewyobrażalna młodzieńcza głupota i skandaliczne zachowania niby dorosłych.Co do Ciebie Drejfusie jeśli chcesz kogoś nazywać "chorym" musisz mieć wykształcenie medyczne. Na razie nie widzę abyś jakiekolwiek wykształcenie uzyskał drogą legalną.

Gość fajfusie okropny
nie tylko duch jest przeciwko Tobie

mam ci skan dyplomu zrobić? :D a twoja choroba jest tak widoczna, że nawet średnio rozgarnięty szympans postawiłby 100% diagnozę :) jesteś smutnym zgorzkniałym dziadem, któremu w życiu nic się nie udało, którego opuścili wszyscy najbliżsi i jedyne co ci zostało, to plucie jadem na prawo i lewo :) nic to jednak nie zmieni, bo i tak umrzesz w kompletnej samotności, zmoherzały przygłupie :) i tym miłym akcentem kończę "rozmowę" z tobą :)

Gość duchu ale to jest TYLKO
forum, tylko kafeteria. Taka odskocznia od reala. Tutaj można się wyżyć, powygłupiać i być kim się chce. Natomiast real to inna sprawa. Za bardzo bierzesz na serio co ludzie wypisują na kafe. Więcej dystansu i zabawy

Na czarnym nicku jak sie pojawie to aby zakończyć definitywnie pomysły Twoje.

08:28 [zgłoś do usunięcia] Doktor Drejfus-- uważasz orange ,ze takie niewybredne i skandaliczne zachowanie w tym poście to wyjątkowa chwała jest??Już pokazał siebie jak traktuje swoich najbliższych.Papiery za masło to wiecej takich jest,bo zdrowo myślacy i dobrze wykształcony nie pozwolił sobie na takie anomalia!!

Pętaku Drejfusie dlaczego inni potrafią sie zachować w przeciwieństwie do Ciebie?? :(

Zdzichu Kajdanowicz-- witam

Gość no i duch zniszczył
kolejny temat :(

Gość no i duch zniszczył
Racja, ale to Ty pierwszy wlazłeś na ten topik i zacząłeś dokuczać Ajronkowi :(

Już Ci się skończył repertuar?Jedni się rodzą z inteligencją inni ją nabywają.Ty w żadnym parytecie powyższym się nie mieścisz.:( No cóż tak bywa jak się za masło wykształcenie zdobywa.Przykre lecz prawdziwe.Samo życie.:(

Gość głos zza szafy
ech, duchu, duchu, nie dość, żeś stary, to jeszcze głupi. doktor z ryja ci masakrę zrobił i naszczał na krwawiące rany, a ty twierdzisz, że to deszcz. smutek i poruta

Gość ha ha ha i doktor
ostatecznie pokonał ducha :D brawo!

"Jedni się rodzą z inteligencją inni ją nabywają." Duchu, czy Ty się słyszysz?? powtarzasz się :D zresztą Ty Duchu wcale tej inteligencji nie masz wrodzonej, ani nawet wyuczonej :P więc o czym my tu gadamy :classic_cool: Znowu Ci się nudzi?? nie masz co robić, więc spokojnym ludziom trujesz dóóópę? Zostaw Drejfusa w spokoju, bo inaczej pogadamy ((())) ZzzzzZz..... bajubaj :D

Gość bujaj się ściereczko
:D