Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa12

Problem z przyjaciółką.

Polecane posty

Gość Martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa12

Patrycja jest moją najlepszą przyjaciółką. Chyba nie spotkałam osoby, która miała ze mną tyle wspólnego i tak mnie rozumiała. Niestety dzisiaj coś zrozumiałam. Zawsze między nami była inna dziewczyna. Pati przyjaźni się z nią dłużej niż ze mną i nie przeszkadzało mi to nigdy. Ja sama tę dziewczynę b. lubie i wg, ale na skypie Pati jest kochana itd a w szkole tak sie zachowuje jakby mnie zbytnio nie znała. Nie jesteśmy w tej samej klasie, na przerwach ona sprzedaje w sklepiku, a ja jestem w szkolnym radiu więc to rozumiem, ale mamy razem WF gdzie możemy być razem cały czas a ona woli być nawet wtedy z Kingą! są razem w klasie, nawet w sklepiku bo razem tam sprzedawają! i jeszcze Pati mi mydli oczy że lubi nas tak samo! nie wiem co mam robić (już z nią gadałam o tym i ona problemu nie widzi bo jej to odpowiada) powiedziałam jej że musze nad tym wszystkim pomyśleć i powiem jej potem co dalej bo nie wiem czy jestem w stanie dalej to wytrzymywać a bardzo mnie to boli...to tak jakby mnie wykorzystywała żeby mieć co robić po szkole i ze mna pisze a w szkole ma mnie głęboko! co mam zrobić? warto ciągnąć tą przyjaźń? Dodam jeszcze że jestem w 6 kl podstawówki i boje sie że ona(tak mnie zapewniała że bedziemy tam razem na korytarzu i wg żeby tak nie odczuć zmiany) teraz mnie zostawi tam i bede całkiem sama a nie bede tam większości ludzi znać ;( Doradźcie mi plis, ..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować