Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska plynu

PŁYN DO PRANIA (LUB PŁUKANIA ) Z BIEDRONKI!

Polecane posty

Gość miska plynu

taki różowy...to najlepszy plyn i mowie to ja ktora zawsze prala lenorami silanami itp!!!!!!!!!!!!!! Tani i zajebisty!!!!!!!!! A jak ubrania pachna mmmm mowie wam od dzis kupuje go na zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość DZIDZIA PIERNIIIIK
iiii o co chodzi....???

Gość miska plynu
a czy ktos probowal tego plynu?????????????????????????

ja probowalam, faktycznie niektore rzeczy z biedronki pomimo niskiej ceny dobre jakosciowo :) polecam rozniez plyn do mycia naczyn kraft czy jakos tak :D swietny jest.. innego nie uzywam :P

Gość jestem poooo maturze
no tak tak ten rozowy z biedry jest zajebisty

Gość jsnaj
Ja mam go. TRAGEDIA. Stoi otwarty już z rok, chyba go w końcu wyleję.

Gość miska plynu
MILAN tak sie zwie :)

Gość lilijka...
Ten płyn czasem kupię jak jestem w Biedronce bo jest tani,ale czy dobry,aż tak do końca bym się przy tym nie upierała.Ale najczęściej płucze w nim męża ubrania do pracy to taki akurat może być,ale czasem wypłuczę w nim Nasze ubrania jak mi się chwilowo skończy lepszy płyn,ale to zależy od tkaniny czy płyn pozostawi na niej swój zapach bo np wypłukałam ostatnio w nim kurtkę ortalionową i wcale nie było go czuć i musiałam ją wyprać jeszcze raz,np ręczniki wypłukane w tym płynie pachną ładnie,a Ja przywiązuje szczególną uwagę do tego,że ubranie musi pachnieć płynem bo One od tego są,a ten płyn najładniejszy to jest żółty i różowy.

Gość Nieprawda :::-)
Silan i Lenor są lepsze. A Kraft buhaha umyje ci naczynia, ale jak zużyjesz pół butli.

Gość jerzy furman
a jak w smaku?

Gość chyba zwariuje z niewyspania
ani silan ani lenor! SOFTLAN jest najlepszy! niemiecki, oryginalny- mowie wam! Poszukajcie na rynkach, czesto sa na stoiskach z niemiecka chemia! u mnie jest tez w osiedlowej drogerii. Wczoraj znalazlam na allegro ale sie nie oplaca zamawiac bo za dwie butelki litrowe razem z przesylka placi sie 30zl a na rynku u mnie jest po 8zl. Niebieski i bialy- najlepsze :classic_cool: chociaz inne tez ladnie pachna

Ja w biedronce kupuję i proszki i płyny do płukania E. Ostatnio próbuję każdego zapachu, choć Ruby Rose w bordowej butelce bardzo mi ostatnio podpasował.

Gość tak mi to przypomina
ja mam z biedry milan rozowy i mi pasuje :)