Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula0810

Co myślicie o tej sukni? Ladybird 31020

Polecane posty

Gość Paula0810
Gość beatasmarkata
jest ładna ale mi się ten kołnierzyk i ramiączka nie podobają ;)

Gość Paula0810
A mi się właśnie one podobają:) Ale zdania są podzielone, albo budzi zachwyt albo stanowcze "nie" ...ale kusi mnie ona kusi;) może macie inne propozycje? Slub 10.08.2013 wiec jeszcze sporo czasu :D

Gość malwineczkaa
beatasmarkata okropne są te kiecki z Twojego linka:/ ale masz gust...

Gość malwineczkaa
przecież w takim czymś w drzwiach się nie zmieścisz:D

Gość taka prawda i juz
AUTORKO A ja uważam że sukienka jest ciekawa - inna niż wszystkie - co druga ma księzniczkę, reszta syrene, hiszpankę... A Twoja jest oryginalna, niepowtarzalna i ładna:)

Gość Paula0810
do:taka prawda i juz taka odpowiedź się miło czyta:) ale są gusta i guściki:) nie wiem czy w przyszłym roku ta suknia będzie jeszcze dostępna i nie wiem jak będzie na mnie leżeć:) a wiadomo jak każda kobieta chciałbym być w tym dniu "wyjątkową:)

Autorko, suknia jest ciekawa i ma oryginalne wykończenie. Kołnierzyk nadaje się jednak tylko dla panny m.z długą szyją, w innym wypadku dodatkowo ją skróci. --->beatasmarkata Wg mojego gustu są paskudne.

Gość ssada
ja też jestem panna mloda na 2013 rok i to na koniec praktycznie sezonu slubnego. Bo koniec wrzesnia. Ale znalazlam suknie wymarzona. I poszlam do salonu i przygralam na jana ze wesele mam w 2012 by sobie przymierzyc. I teraz wiem, ze to moja wymarzona, jedyna suknia. Za rok moze ktos bedzie sprzedawal uzywana to odkupie taniej, a jak nie to bede szyla. Znajde najlepsza krawcowa by mi ja odzworowala. Ty tez przeciez jak nie jestes pewna mozesz przymierzyc, a jesli masz gigure ktora ci sie nie zmienia, bo np. nie chcesz chudnac to nawet mozesz kupic. Ja do slubu zamierzam zrzucic troche wiem bledem by bylo gdybym teraz zakupila. Ta w salonie zalozylam, ale byla nie zapieta, bo w rozmiar 38 nie wchodze. Mam 42 ale do slubu bedzie 38

Gość beatasmarkata
każdy ma inny gust i nie każdemu się podobają jednakowe rzeczy ;) mi się osobiście podobają takie sukienki , moim koleżanką również ;) ale może dlatego że jestem młoda ;)

Gość roletkaa
suknia jest przepiekna! cala! ramiączka takze. Ja juz swoja mam, ale jakby widziala wczesniej tą to oj nie wiem nie wiem... :) Jest oryginalna, ciekawa, niebanalna.

Gość jak dla mnie nie
brzydka :o moze nie sama suknia, ale nie podobaja mi sie zadne suknie z kolorowymi wstawkami. Żadne. Dlatego ja jestem na nie.

Gość Paula0810
Ja też była całkowicie pewna, że nie będę miała sukni z żadnymi kolorowymi haftami, ale gdy zobaczyłam tę to zmieniłam zdanie:) Moja szyja należy raczej do tych dłuższych, zastanawia mnie tylko uczesanie do tego kołnierza. mam blond, długie włosy, moja fryzjerka do urody radzi mi hiszpańskiego koka, ale ja chyba bym się w takim uczesaniu nie czuła. Myśle zeby zaszaleć i w dniu slubu ściąć się na bombke, wpiac kwiata i zostawic rozpuszczone wlosy? co o tym sadzicie? nosilam juz krotkie wlosy wiec wiem, ze mi ta fryzura pasuje, ale czy fryzury z dlugich wlosów nie bedziej pasuja na taką uroczystość?

Gość m0zaoaoaoaoa
beatasmarkata- ja tez kocham takie suknie i uwazam ze tylko w takich mozna wygladac jak ksiezniczka na slubie, te cale syreny i hiszpanki mozna zakladac na kazda impreze tylko w innym kolorze. ja swoja szyje ze wzoru jaki masz w 2 linku

Gość Co robić, co robić
Ani ładna, ani brzydka. Te ozdoby jakieś takie góralskie:P przepraszam, że spamuję, ale to jedyny aktywny wątek z sukienkami, a ja mam problem, a widzę, że się na tym znacie:P pomożecie mi? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5242625

Gość hhheeehhh
Moim zdaniem jest taka sobie. Poza tym ramiączko-kołnierzem nie wyróznia się niczym specjalnym, jak setki innych więc nie rozumiem kometarzy "niepowtarzalna".