Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oj JA BIEDNA

Faceci głupieją, gdy

Polecane posty

Gość Oj JA BIEDNA

podoba im się kobieta. Robią rzeczy nieracjonalne -uciekają wzrokiem -spoglądają ukradkiem -placze im sie jezyk, gdy z nia gadaja -przyspieszają samochodem

Gość ktosktorobinazloscglupocie
Mamy po prostu większe potrzeby który Wy nie jesteście w stanie spelnić.

Gość kobieta jest żenująca
w lecie w pociągu spotyka przystojnego faceta wstaje i na siedzeniu zostaje mokra, soczysta plama

Gość rrrwww
ja od siebie dodam : w trakcie rozmowy pocierają oczy

Gość ktosktorobinazloscglupocie
To głupie tak samo jak wasze uciekanie przed facetami, jesteście nie dojrzałe.

głupieją , to kobiety na widok fajnego faceta i mając strasznie poważna minę , udają niezainteresowanie... a faceci po prostu się gapią , nie uciekają wzrokiem i nie spoglądają ukradkiem.... temat pisała biedna baba...💤

Gość Oj JA BIEDNA
a właśnie, że uciekają wzrokiem i udają, że ich kobieta nie interesuje. A gdy babeczka się nie patrzy, to się lampią.

nie dosc ze placze im sie jezyk to sa niesmiali,sa malomowni i w ogole odnosze po nich wrazenie ze uciekac im sie chce...wystarczy ze ja wyjde przed dom a tu juz jezdza jacys dresiarze i inni kolesie i tylko trabia a to przyspieszaja predkosc a nawet i zwalniaja zeby sie przyjrzec mnie a to czesc a to gwizdza i robia rozne rzeczy o ktorych lepiej zaoszczedze..albo jezdza na motocyklu to tez pipcza,gazuja,popisuja sie...lepiej nic nie wspomne..

biedna nie wiem kto ucieka wzrokiem , ale na pewno nie facet , któremu się podobasz -chyba że to nastoletni chłopcy :classic_cool: kylie2585 żyjesz pośród patologii blokowiskowej?

Gość ja głupieję ostanio
na widok jednego maturzysty zawsze podobali mi się młodsi, ale żeby aż taka różnica , mam sny erotyczne, nie wysypiam się

nie..mieszkam na wsi..wies liczy ok.200 osob ale dresiarze sa jak w kazdej miejscowosci..

Gość Oj JA BIEDNA
revolwer - co powiesz na taka sytuacje: jestesmy w jednym pomieszczeniu ja na gorze, on na dole spogladam na niego co jakis czas i widze, ze on tez, a gdy widzi ze patrze ucieka szybko wzrokiem?

Gość Oj JA BIEDNA
dojrzały, żonaty

Gość plama na siedzeniu
w pociągu jest od tego że niektóre z nas sie tak po prostu pocą.

Gość plama na siedzeniu
to dopiero trzeba być idiotą zeby myśleć że to z innych powodów :D

mowie powaznie..jest taka grupka dresiarzy i przyjezdzaja i jest gdzies tak do 10 osob...takze nie ma co sie dziwic..moze wydac sie smieszne ale dla mnie nie..

dojrzały, żonaty to może ma ochotę na skok w bok , albo chce tylko popatrzeć :P

kylie2585 serio - może im się podobasz? albo jednemu z nich?

revolver moze i im sie podobam ale bez przesady...juz nieraz slyszalam ze ktoremus sie spodobalam i chcial nawet moj numer ale to tylko od znajomych slyszalam...ale bez przesady ze tak sie popisywac..dla mnie to juz sie robi smieszne...

kylie2585 musisz zrozumieć sytuację ... w takiej bandzie dresów nie licz na intelekt , bardziej na zwierzęce instynkty i zaloty na poziomie SP - oni jednak wolą w spokoju "pakować" :P

revolver jeszcze ci powiem ze oni wiedza o mnie wszystko...w ogole sie nie znamy a oni wiedza jak mam na imie,gdzie mieszkam itp.,a nastepnego dnia traktuja mnie jak kolezanke i w ogole jakby mnie znali od dawna..fajne,nie:/

Gość Oj JA BIEDNA
hmmmmmmmmm, to dlaczego nie powie wprost??? dlaczego tacy sa faceci???? myslisz, ze wpadlam mu w oko?

kylie2585 taktyka okrążenia....czyli najpierw info o Tobie , a potem podjazd...każdy działą jak potrafi...:P któryś Ci sie tam podoba czy nie?

Gość oj JA BIEDNA
myślisz ,że żona to wystarczający hamulec dla faceta?

biedna mysle ze on sie wstydzi...ja tez mialam takie podobne sytuacje jak ty...jak napisalam sa malomowni..raz kolega do mnie przyjechal i on prawie w ogole sie nie odzywal i wzial ze soba kolege ktory duzo gadal i byl fajny..tako posmiac sie..ale tem pierwszy..fajnie sie z nim pisalo ale w rzeczywistosci na zywo taki dzikus..

revolver wiesz co..zaden mi sie nie podoba..nie dosc ze tacy przypakowani,ogoleni na lyso to jeszcze powiem za przeproszeniem "kurduple" :D w ogole tacy chamscy ze szok...

kyle współczuję spotykanych facetów, ci któryhc ja spotykam potrafią się odezwać w obecnosci kobiety, widocznie mam nie lada szczęście 🖐️