Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra, wiem, ze moze

i znow to samoooooooooo

Polecane posty

dobra, wiem, ze informacja, ze zrobilam sobie dobrze nie jest dla Was specjalnie intereusjaca, wiec szybko przechodze do senda spawy. otoz chodzi o to, ze ja nie chce wciaz sama i sama sie zaspokajac, chce miec faceta, chce uprawiac seks, szlaony namietny, powolny i romantyczny. to takie loozerskie robic sobie samej... :O

co za patologia. na co ja liczylam piszac to?, ze ktos normalny sie odezwie?

Gość ...mastes...
NAJPIERW ZRÓB SOBIE OPERACJE TEGO ZJEBANEGO RYJA A POTEM PISZ

Gość a idź pan panie z takim z takm
no właśnie na co liczyłaś? przecież swój do swego ciągnie.

chcialam sie wyzalic. ze DOROSLAM JUZ DO FACETA, DO ZWIAZKOW, DAM TERAZ RADE, WIEM TO!!!!

Gość ktosktorobinazloscglupocie
haha kiedy ja miałem to samo. Co prawda już się nie zadowalam. Za to nie mam partnerki. Widzę, że "przeszło to na kogoś innego" Nie ma dobrej wiadomości. Jak z tym skończysz to i tak nie poznasz kogoś, a już na pewno nie na stałe.

Gość ...mastes...
NASTĘPNY ZJEBANY RYJ

DLACZEGO NIE poznam nikogo? to kwestia czasu. uciekalam tyle czasu od facetow, a teraz chce sprobowac i potrzebuje ciepla, bliskosci, seksu, uczucia:)

Prawda jest taka, że ten kraj nie wspiera związków, polityki prorodzinnej i chyba nigdy tak nie bylo, dlatego na kafe jest tyle tematów. To nie my jesteśmy nie dojrzali tylko polityka.

Ja to po prostu przerabiałem. Na końcu i tak wyjdzie, że to Ty źle postrzegasz. Mogę się nawet założyć, że i tak Tobie nie wyjdzie. Jeśli chodzi oczywiście o zdrowy związek.

ciekawe na jakiej podstawie opierasz swoje przekonanie tak duze? na swoim wlasnym doswiadczeniu?to troche malo i troche niewypada wszystkich jedna miara traktowac. a mi wlasnie sie uda, wiesz dlaczego? bo chce tego. chciec to moz. pozdrawiam.

Znam kobiecą psychikę. Dominujecie facetów, a kiedy zaczyna być odwrotnie właśnie uciekacie od tego. Poza tym jak facet zareaguje na to, że się zadowalałaś, a może go okłamiesz?

haha, aco w tym zlego, ze sie zadowalalam?:D

mlody, sorry, ale znasz sie na kobiecej psychice jak ja na fizyce, czyli nijak. psychologu z dupy.

A widzę, że nie doczytałaś. Polityka nie wspiera rodzinny jeśli chodzi o polaków. Oni tam w sejmie są, żeby nażreć sami sobie. Ty co najwyżej możesz zerżnąć jakiegos faceta i zapomnieć o stałym związku.

To ty się nie znasz, kobieca psychiki nie różni się w wielu kwiestiach. Popadamy np w depresję z tych samych powodów. Tak, więc będzie chciała, ale się nie będzie udawać i koniec końcu wrócisz na kafe, że nie możesz nikogo znaleźć/że Cię zostawił lub coś podobnego co było przerabiane na kafe tysiące razy.

aj, aj, strach sie bac, jak sie czyta Twoje wywody.

no i co z tego, ale jak mozesz wszystkich wrzucacdo jednego worka i stwerdzac, ze jak teraz kogos nie mam, to mi sie nie uda kogos znalezc. nie wiesz z jakich powodow sie nie wiazalam, co mna kierowalo, kogo na swej drodze spotykalam, nie wiesz nawte ile mam lat, wiesz tylko, ze sie zadowalam i chce miec faceta, ktorego juz jakis czas nie mam:D hce Ci uzmyslowic, jak smieszne sa Twoje poglady, no ale to kafe.

To nie moje poglady tylko Ty sama. Zamiast szukać kogoś normalnego wolisz się zadowalać pisać na kafe i przekonywać się, że nie mam racji.

Gość dolujace
alle do kogo to pytanie? Kobiety są takie nie konkretne.

Gość dolujace
To pewnie jakaś 19 latka, skoro dojrzała dopiero to raczej nie może mieć więcej. Chyba, że jest od osobnionym przypadkiem i mimo upływu lat wciąż pozostaje dzieckiem

co Ty za bzdury piszesz? a jak sie szuka? na czas poszukiwan mam raczki trzymac przy sobie? niby dlaczego? twiorzysz chore teorie. mowie, ze brakuje mi faceta i tera jestem gotowa na to, zeby go miec, dojrzalam do tego i stwierdzam, ze takie zabawy sama ze soba juz mnie nie kreca i sa loozerskie. Ty natomiast twierdzisz, ze wole to robic, niz kogos szukac. a jak mam szukac/ oglosic sie na przystanku?daj spokoj, nie znasz zycia, przeciez poznanie kogos nie dzieje sie na pstrykniecie palcami, to trwa.

to, ze ty masz chujowe zycie, nie znaczy, ze kazdy takie miec bedzie. pozdarawiam i nie wchodze w dalsza dyskusje, bo to nie ma sensu:)

ale wiesz co?dziekuje Ci, bo takie pierdzielenie dodaje mi wiary we wlasne sily:)

hah, tez:P

Gość dolujace
haha tylko takie siły. Próbujesz ignorować niezaprzeczalne fakty. Jutro się obudzisz i będzie to samo. Sam przechodziłem podobne rzeczy.

o jezu, jak sie was czyta, to az strach. moze tak ruszycie sie w poszukiwnaiu nowego zycia, czy juz straciliscie nadzieje?