Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vlbgj

Dlaczego chlopak ktoremu sie podobam,trzyma mnie na dystans?

Polecane posty

Gość vlbgj

:/ to juz sie robi takie meczące ze nie wiem czy dalej w to brnac czy sobie odpuscic.prosze o dobre rady (co nie znaczy POZYTYWNE)

Gość vlbgj
Widać to, słyszałam nawet od jego kolegi że on coś do mnie ma w sensie pozytywnym

a jak długo trwa to całe trzymanie na dystans ? może jest nie smiały. Moze boi sie odrzucenia. On wie, ze Ty tez jestes chetna na jakis flirt czy cos wiecej?

Gość vlbgj
Tak ogólnie to na początku zagadywał do mnie, ale wtedy traktowałam go jak obcego, bo nie przypuszczałam że takie zagadanie moze sie przerodzic w znajomosc i ze tak powiem troche olewkowo go traktowałam, teraz staram sie podtrzymac kontakt wzrokowy to odwraca sie gdy czuje ze ja patrzę. Jestem troche niesmiala i tez peszyla mnie jego obecnosc ale teraz gdy staram sie jakos zwrocic jego uwage to widze ze on UDAJE, żeby wyszlo na to ze mnie olewa podam przykład piszemy sprawdzian w klasie, to były dodatkowe zajęcia spakowałam książki i odsunęłam sie na krzesle to widzialam ze on zaraz tez sie spakowal i bokiem patrzyl czy wstaje. ja zostałam i on też, dopiero jak juz na prawde poszłam to on zaraz za mna wyszedł,ale udawał ze niby przypadkowo, przez 2 godziny meczyl sie z jednym sprawdzianem,gdy ja napisałam 3:P poza tym (chodzimy do jednej szkoly) np gdy stoje w jego poblizu to czuje ze patrzy ale wtedy gdy nie patrze.Nie chodzi w "moje" miejsca choc zdarzalo mu sie

Gość vlbgj
A, jeszcze pytałaś ile trwa... Właściwie to z miesiąc czasu...Na początku próbował ze mna zlapac kontakt, podchodzil, patrzył...a teraz nic... tzn nie nic, bo jak juz dojdzie do rozmowy to normalnie gada ale widze ten jego wzrok :P

Gość vlbgj
to podszyw wyzej ale to dobrze bo temat podbija chociaz

Gość vlbgj
A moze poradzisz?

Ja sie nie znam na tym. Nigdu do żadnej nie "startowałem", nie wiem jak to jest być zauroczonym kimś.

Gość vlbgj
To moze ktos kto byl kiedys zauroczony sie wypowie?:P

Gość vlbgj
dzieki :P

Gość vlbgj
wola siedziec na durnych tematach :P

Gość vlbgj
up

no coz typowe zachowanie .. :) chodzicie do gimnazjum :> moze sie zorientuj wsrod znajomych kolegow kolezanek czy on sobie dal spokoj po twojej "olewce" czy dalej jest zainteresowany zawiazaniem blizszej znajomosci. tylko tak wiesz subtelnie nic nachalnie :)