Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszeopomoccc

Nie odpisuje mi;((

Polecane posty

Gość Proszeopomoccc

Kolezanka mojej przyjaciolki mowila jej, ze jej sie podobam i ma mnie na oku. Ona podobala mi sie od zawsze, jednak nasza wspolna przyjaciolka jakos niechecala mnie do zrobienia jakichkolwiek krokow. Wczoraj bardzo poznym wieczorem wyslalem jej PM, a ona dalej mi nic nie odpisala. NORMALNIE glupieje i sprawdzam facebooka co 30 sekund:(

Gość Proszeopomoccc
zaraz zwariuje;/

Gość Dziadyga do orzechów
bo nie piszę się przez fejsy i inne tego typu gówna tylko dzwoni się i umawia się na spotkanie. To jest żelazna zasada PUA a ty ją wlasnie zlamaleś.

Gość Proszeopomoccc
Nic nie rozumiecie Nie umowilem sie z nikim jeszcze, pisze do niej normalnie i luznie. Ona nalezy do typu dziewczyny ktore sa bardzo NIESMIALE i SPESZONE i telefoniczna rozmowa nie jest super rozwiazaniem. 2ga sprawa to taka, ze gdybym od razu zaproponowal jej spotkanie to oberwaloby sie naszej wspolnej przyjaciolce ktora mi wszystko wygadala co ona jej mowila o mnie.

Gość Nataszaaa_
lol idioci ja np nie chcialabym aby ktos kogo malo znam zadzwonil do mnie poprostu, bo byloby to dla mnie bardzo niezreczna sytuacja. Nigdy nie podobalo mi sie, jak chlopak ktorego ledwo co znam dzwoni do mnie bo dostal numer od kolezanki i chce sie umowic. Najpierw trzeba sie troche zapoznac a nie od razu spotykac

Gość Jest jeszcze inna opcja
A mianowicie bardzo mozliwe, ze SPECJALNIE bierze Cie na przetrzymanie. Zalezy jej na Tobie, jednak ona nie chce tak bardzo dac po sobie i czeka z odpowiedzia. Taka kobieca gra ktora moja obecna dziewczyna stosowala na samym poczatku naszej znajomosci:P

No ale ja właśnie do tego zmierzam że on powinien się z nią w realu spotkać chociaż raz i dopiero kolejnym krokiem jest telefon.

On napisal, ze jest to ich wspolna kolezanka, wiec chyba ja troche zna?

To nie zmienia faktu że nie zbudował raportu i odpowiedniego attraction.

Gość Proszeopomoccc
Znam ja, jednak widywalismy sie dosyc bardzo spontanicznie, glownie przez nasza wspolna przyjaciolke. Ja z nia rozmawialem, chocby pare dni temu gdy ja ostatni raz widzialem z moja przyjaciolka

przeciez w 1szym poscie napisal, ze ma autora na oku i jej sie podoba wiec o jakim attraction mowisz?