Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gochasamocha1

3 LATA ZAPIERDALAM NA FACETA

Polecane posty

Gość gochasamocha1

NO MOZE ON MIAL PRZEZ TEN OKRES 8 MIESIĘCY PRACY PO MIESIĄCU,POTEM NA 4 ,POTEM NA 2 I ZNOW MIESIAC,WSZĘDZIE COŚ MU DOKUCZLI ,JUZ MAM DOŚC,A SZKODA MI GO ZOSTAWIC BO DOBRY FACET JEST CZUŁY ITP,COS Z NIM NIE TAK? ZAUWAZYŁAM ŻE LUBI ZE MNA CZAS SPEDZAĆ ,DLATEGO CHYBA NIE CHODZI DO ROBOTY PENTAK JEDEN:-)

Gość kura domowa mode on
smieszna idiotka z ciebie żeby na faceta tyrać ale pewnie jestes tak brzydka że lepszego nie znajdziesz ;)

No cóż, jeśli Ci odpowiada związek w którym to Ty nosisz portki :P

Gość gochasamocha1
PODOBNO JESTEM ZAJEBISTA DUPCIA ,DLATEGO SIEDZI I MNIE PILNUJE,CZUB!!!NIE MÓWIE TAK O SOBIE ,POWTARZAM TO CO ON KLEPIE!

Gość gochasamocha1
TY KURA DOMOWA JESTEŚ NAPEWNO ZAJEBISTĄ LASKĄ ,TWÓJ NICK DUZO MÓWI O TOBIE HEHEHEEH,JA JESTEM TAKIE DOBRE SERDUSZKO,,JAK KUMPEL W ZWIĄZKU,NIE ZMUSZAM DO NICZEGO JEDZENIE KUPUJE ,OPLATY ROBIE I TAK LECI,CHYBA NIE POWIEM NIE ŻRYJ Z LODÓWKI!!!???ALE JUZ MNIE TO WKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU,,,

Gość gochasamocha1
A MOŻE TAK POWIEM ,,HMN

Gość dalaylamka
Moze postaw mu ultimatum, albo znajdzie prace, albo odejdziesz. Trudno znalezc dobrego faceta, ale na dluzsza mete nierob jest nie do wytrzymania.

Gość gochasamocha1
sierota prawdziwa,tragedia co z nim począć ,,niewiem? widze że sie stara,to ot taki nieudacznik i tyle