Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgvbjhmkl

Napisałam do instruktora nauki jazdy ..

Polecane posty

Gość dfgvbjhmkl

zeby mi przelozyl jazde to nawet nie odpisal od poludnia , i co teraz ? dlaczego mogl nie odpisac ?

Gość dwadfqff
a nie lepiej kurva zadzwonic ?

Gość dfgvbjhmkl
nie bo sie wstydze ..

Gość jerzy furman
może on też się wstydzi? bądź wyrozumiała :classic_cool:

Gość o boszszsz ja do swojego
dzwoniłam baaardzo często, tak wzdychałam do niego platonicznie:D Ale nie było romansów, podtekstów i flirtów, tylko taka fascynacja, że tak wspaniale uczy, taki cierpliwy i w ogóle...i co...i zdałam za 1 razem :D:D:D:D Dzwoń nie krępuj się!!:)

Gość lilijka...
kurde haha przypomniala mi sie moja historia, moje zakochanioe zauroczen9e fascynacja instruktorem ;))) :D czesto dotykal mnie za kolano itp :D a drugi byl mlodszy ale tez spoko :D:D:D: napisal do mnie niedawno na fb ale nie odpisuje :D moj chlopak mial z nim spiecie oj dzialo sie :D ahhh te czsy

Gość też mi problem....
A to jemu ma zależeć czy Tobie... Przecież on pracuje może nie mógł zadzwonić ma takich kursantów kilku dziennie mógł zwyczajnie zapomnieć. To dziecinne i wcale się nie dziwię, że nie odpisuje. Jakby miał wydzwaniać do każdego komu nie pasuje pół dnia by dzwonił. Może po prostu wykreślił Cię a na Twoje miejsce był już chętny. Druga sprawa to Ty powinnaś zadzwonić, poinformować o terminie dogodnym dla Ciebie. Przecież nie będzie za Ciebie planował. Czego się wstydzisz to jego praca. Traktuj ludzi poważnie to tak będą traktować Ciebie.

Gość dfgvbjhmkl
traktuje go powaznie napisalam doniego poniewaz bylam w szkole a teraz glupio tak dzwonic i pytac moze zadzwonie dzien przed jazda ..