Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co to za typ dziewczyny ? Haha

Drodzy kafeterianie mam pytanie :)

Polecane posty

Gość Co to za typ dziewczyny ? Haha

Co to za typ dziewczyny ? Ostatnio, no może nie ostatnio bo około miesiąc temu jak chodziłem z dziewczyną po mieście ubzdurała sobie że chce pierścionek i żebym jej kupił haha . Zapytałem z jakiej to okazji a ona na to że jeszcze nic takiego ode mnie nie dostała pff. To chyba jeszcze nie jest czas na takie prezenty . Może sam jestem sobie winny bo trochę wydawałem kasy na nią :) a to jakieś czekoladki róże , storczyka raz kupiłem . Doładowania też jej kupowałem :p no ale bez przesady :) tym bardziej że rzadko się widujemy bo raz na tydz na około 4 godz :p i jest jeszcze to że ostatnio woli pogadać lub popisać z koleżanką niż ze mną :p no rozumiem to że wcześniej jej kupowałem coś żeby zrobić jej niespodziankę ale jak mi sama wyjeżdża i katuje o to to co mam o niej myśleć ? Za dobrze jej było i chce więcej ? :-D idioty z siebie nie bd robił . A ona wręcz prawie się obraziła bo powiedziałem że nie kupię :)

Gość bxc
zobaczyla ze nie zalujesz na nia kasy to chce wiecej :) nie chce Cie dolowac ale moja przyjaciolka w czasie kiedy miala chlopaka, spotykala sie z drugim, bo kupowal jej prezenty. w koncu z pierwszym wziela slub a drugiego olala.