Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angel:)))

Ciche dni z mezem...

Polecane posty

Sluchajcie mamy chyba jakis kryzys albo nie wiem.. wogole sie nie umiemy dogadac teraz tzn maz jest jakis dziwny i odrazu napisze nie zdradza mnie i nie o to chodzi.. tylko wogole ciagle klotnie o wszystko on bardzo duzo pracuje i jest zmeczony ja wiem i nie bronie mu spac i odpoczywac ale kurde ja tez jestem czlowiekiem i tez np chciala bym miec minut tylko dla siebie a nie ciagle dziecko.. on wstanie zje pojdzie na kompa pod prysznic i do pracy:/ nie umiem do niego dotrzeć wogole nic nie plnuje mamy jechac na wakacje do polskiw czerwcu on nic na trn temat niemowi nawet jak chce zeby poszedl z nami na plac zabaw na plaze to z wilkim fochem czemu taki sie zrobil.. mamy kase wspanialego synka nic nam nie brakuje a ja w nim nie widze checi do zycia

niech mnie jakas kobietka na duchu podniesie:)

a skąd wiesz tak na 100 % że cię nie zdradza?????? dziwn że tak na wstępie to skreśliłaś. albo zdradza, albo ma problemy ze zdrowiem, albo finansowe i ci nic o tym nie mówi, albo problemy i kwasy w robocie albo poprostu ma cię dosyć, bo mu się znudziłaś, jesteś wciąż zla, nezadowolona, wciąż czegoś od niego chcesz.....

Gość bywam tu i czytam
kiedy ostatnio byl seks

bo wiem kiedy mialby to robic wychodzi do pracy o 17.30 o 18 zaczyna i po 23 wraca jak konczy.. telefonu komorkowego nie posiada.. poczte mamy wpolna na kompie jak siedzi to chyba widze co robi oglada mecze i takie swoje pierdoly..chyba ze mu sie jakas spodobala i nie wie co zorbic.. niewiem cos sie wypalilo ok moze narzekam ale jak mam nie narzekac mam sie mu podporzadkowac to juz w nieczym mi nie pomoze i bedzie taki bez zycia bo bedzie wiedzial ze jawszystko zrobie.. jak jest ok to nawet nie trzeba go o nic prosic bo sam mowi sprzatamy?? idziemy na zakupy?.. hmm z seksem nie jest zle jest dosyc czesto ale to tez takie zaraz idziemy spac bo wiadme praca dziecko wiec wszystko takie o...

Gość ŁYNA UND GANGES AND NIL
psycholog rodzinny wskazany! CHCESZ FACETA DO SEKSU, A NIE ROBOTA DO PRACY UND MASZYNKI DO ZARABIANIA PIENIĘDZY! TO JUŻ PRACOHOLIK JEST! JEGO TRZEBA LECZYĆ! WYPALA SIĘ ZWIĄZEK I ROZPADA NAJWIDOCZNIEJ!