Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podoba-nie-podoba

Pytanie do facetów! Prawdziwych!

Polecane posty

Gość dolujace
Ty to źle postrzegasz nie jeden żonaty facet nawet przy swojej kobiecie potrafi robić delikatny flirt, ale zawsze ma jakimś hamulec. Nie ma znaczenia czy podobasz się czy nie, ważne jest to czy będzie wierny.

Gość Podoba-nie-podoba
Nie chcę rozbić, bo też nie pochwalam tego i nie zrobie Ale chcę się od niego dowiedzieć, że coś jest na rzeczy. Jak ?

"jak ja widze faceta, ktory mi sie podoba, serce mam w gardle i gadam glupoty" To nie serce tylko gotujący się kisiel zwiększa objętość.

no widzisz jakiego masz pecha. gdyby pan najmądrzejszy "pochwalał rozbijanie małżeństw" to by ci powiedział. a tak to się nie dowiesz i już :D skąd się na świecie biorą takie bałwany? koleś wali teksty jak licealista a jednocześnie uważa że zna się na wszystkim :D

Gość obladi_blada
Darker teraz to pojechałeś :D

"Ale chcę się od niego dowiedzieć, że coś jest na rzeczy. Jak ?" wynajmij malanowskiego and partnerów, co to za głupie pytania są w ogóle?

" co to za głupie pytania są w ogóle?" Przecież to kobieta. Czegoś mądrego się spodziewałeś?

Gość Podoba-nie-podoba
jak? Mam mu się rzucić na szyję? Zacząć całować? Nie wiem jak :(

czyżbyś pacanie próbował być dowcipny? to ja ci teraz dam dobrą radę: DOWCIPY POWINNY BYĆ ŚMIESZNE.

"Jesli nie podobaja ci sie moje teksty, to w prawym gornym rogu twojego ekranu jest taki czerwony krzyzyk" Jak dostanę w końcu uprawnienia moda to przy każdym twoim poście będzie taki czerwony krzyżyk :D

"jak? Mam mu się rzucić na szyję? Zacząć całować? Nie wiem jak " Pokaż mu tzytzki. Reszta sama pójdzie.

Gość Podoba-nie-podoba
faceci, no! dajcie se po razie! A teraz czekam na odp. na moje pytania :)

"Mam mu się rzucić na szyję? Zacząć całować?" zadajesz facetom pytania jak podrywać facetów? to nie przypadkiem kobiety powinny to wiedzieć? ileż ty masz lat? z tego co wiem to jezeli facet jest zainteresowany to wystarczy go trochę zachęcić, czyż nie? a jak jest pierdołą to nawet jak się na niego rzucisz i tak nie będzie wiedział co ma robić (ja bym nie wiedział).

"A teraz czekam na odp. na moje pytania" Masz 15 lat?

"a jak jest pierdołą to nawet jak się na niego rzucisz i tak nie będzie wiedział co ma robić (ja bym nie wiedział)" Ja też...

Ja bym nie wiedział co zrobić w takiej sytuacji gdyby jakaś się rzuciła na mnie (Nierealne).

Gość Podoba-nie-podoba
można powiedzieć, że 15x2 :D :D Ale pogubiłam się w jego "sygnałach" i dlatego tu pytam

"z tego co wiem to jezeli facet jest zainteresowany to wystarczy go trochę zachęcić, czyż nie? a jak jest pierdołą to nawet jak się na niego rzucisz i tak nie będzie wiedział co ma robić " dodam jeszcze że logika wskazuje na możliwość istnienia wszelkich stanów pośrednich czyli precyzyjna odpowiedź na pytanie czy się mu podobasz, na co możesz liczyć i co dalej robić jest raczej niemożliwa.

Gość Podoba-nie-podoba
Nie chcę wyjśc na napaloną idiotkę. Muszę to sprytnie rozwiązać. tylko nie wiem jak :(

czyli gierki, intrygi i manipulacje. no cóż, można i tak ale zeby być w tym skutecznym to trzeba raczej sporego doświadczenia.