Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maleńka_Niunia

Jak sprawdzic faceta?

Polecane posty

Moj facet ma 32 lata i czesto wspomina mi o dzieciach, ze jego znajomi w jego wieku juz maja a on nie. Ale nie jestem pewna czy gdy zajde to w ciaze to czy mnie nie zostawi. Jak moglabym to sprawdzic?

co mam zajsc w ciaze? a co bedzie jak mnie zostawi? zostane sama. Rozmawialam z nim on chce miec dziecko a jak go sie zapytalam co by bylo gdybym zaszla w ciaze to odpowiedzial "nie za dobrze". i co robic??

to chce dziecko czy nie bo tak to ja bym się zastanowiła na facetem bo skoro wspomina to niech się określi w czasie tylko i wyłącznie rozmowa wyjaśni zapytaj sie skoro chce bo wspomina ale kiedy za rok dwa ? sprawdzić się nie da

Gość yhym:)
niunia,ile ty dziecko masz lat? bo piszesz jak stuknieta 16 latka:O

Nie wiem jak długo jesteście razem, ale pora byś się nauczyła, że podstawą związku jest szczerość i ROZMOWA. Skoro już zaczęłaś temat dziecka/ciąży to czemu nie pociągnęłaś tego dalej, by się dowiedzieć na czym stoisz? Kafeterianie nie siedzą u twojego faceta w glowie, żeby wiedzieć co sądzi w tej kwestii.

Gość west a
a ten twoj przechodzony 32 latek to pewnie dalej na garnuszku u rodzicow, co? do pracy dwie lewe rece...i z wszystkich kobiet dookola poleciala akurat na niego taka tępa "Malenka Niunia".... wart pac palaca, a palac paca-jesli w ogole zrozumiesz o co kaman:D:D:D