Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niskkiiisiii

Niski facet nie ma prawa być szczęsliwy , po co tacy zyją?

Polecane posty

Gość niskkiiisiii

Mowie to jako facet 24 lata, 167cm wzrostu, co ma zrobic taka ciota jak ja? Skoro gnoje w 5 podstawówki są ode mnie wyżsi ? nie mowiac juz o starszych wygladam jak przedszkolak, kobiety mną gardzą, faceci nie szanują

Gość Uroczy Roman
To jeden chuj, puki możesz się cieszyć długim życiem w zdrowiu.

Gość niskkiiisiii
zdrowiu ? jakim zdrowiu kurwa ? co ty pierdolisz? siedze w domu od matury , nigdzie nie wychodze , wychodzilem - ale bez zadnych rezultatów , zawsze śmiech i kpina , wole siedziec na dupie i narzekac bede starał sie o rente na glowe , trzeba z czegos zyc

Gość taaaa, a faceci to same
pokształtuj mięśnie, wybierz sie do fryzjera, zapuść zarost, fajnie sie ubierz i tyle.

Gość opipoip;o
a chcesz bardzo wysoka dziewczyne ? :D mozemy razem siedziec w domu :D

Gość Uroczy Roman
Widziałem przecież takich kutasów jak Ty, co żony mają i dzieciaki. Nawet skurwysyni kantują w żywe oczy i to wyższych od siebie. Może Ty jesteś jeszcze ciotą, prócz tego, że jesteś niski.

Gość Uroczy Roman
Zdaj sobie sprawę, że to jeden chuj. Wszyscy tutaj umrzemy, bez wyjątku, więc co Ci zależy ?

Gość podstępna kuciapa
co za pierdolenie... to nie wzrost jest problemem tylko Twoje podejscie do zycia... A siedzac w domu na pewno nie polepszysz swojego stanu psychicznego. PS: Dla mnie - kobiety - taki wzrost w ogole by mi nie przeszkadzal i zrozum, ze nie kazda kobieta szuka wysokiego faceta...

Gość no to wspolczuje
ja mam 180 I od kobiet slysze, ze jestem niski:/

Gość firanka franka
kup sobie glany - 4 cm w górę

Gość Uroczy Roman
No właśnie. Ja też mam 180cm wzrostu. Raczej nie wyróżniam się teraz.

Gość niska dziewczyna
nie pitol koleś. Mam znajomych niższych od Ciebie i oni mają dziewczyny. I to nie jakieś pokraki a niezłe laski :)

Gość lalablbaba
Ja nie uważam żeby taki wzrost był problemem, znam facetów którzy są Twojego wzrostu i bardzo mescy. Co wiecej, czesto wysokie laski lubią niższych facetów- tylko przypakuj troche :)

Gość Uroczy Roman
Ale głupi chuj. Ona chciałby żeby ktoś ją pakował.

Gość Serafina_90
Człowieku, sam jesteś sobie winny. Może i mało jest facetów Twojego wzrostu, ale znam paru takich poniżej 170 cm, którzy są kontaktowi, wychodzą do ludzi, widać, że nie mają problemów ze swoim wzrostem i otoczenie też żadnych problemów z tym nie ma! Dziewczynę też można znaleźć jak się postarasz, ale nie, lepiej siedzieć i narzekać...

Gość niska dziewczyna
Ja nie lubię takich przypakowanych.:) Okropni są dla mnie faceci typu kulturysta :o

Gość Serafina_90
Ja też nie lubię mocno przypakowanych.

"zrozum, ze nie kazda kobieta szuka wysokiego faceta..." Nieprawda. Nie raz były tematy jak to dziewczyny wypisały ile wzrostu ich partnerzy, to 3/4 z nich pisało, że mają powyżej 180 cm, 1/4 poniżej 180 cm, ale nie 160-170 cm.

Gość widzewwidzew
mój jeden ziomek ma 170 cm wzrostu i kurdupel z niego w huuj a jakoś miał dużo maniur więc niezganiajcie na wzrost lamusy

Gość fghhjfgh
Samotnik a ja się założę, że pewnie połowa z nich nawet faceta nie ma :) zwróć uwagę, że to jest kafeteria, ludzie tu różne rzeczy piszą i one niekoniecznie mają odbicie w rzeczywistości. Też znam facetów poniżej 170cm, którzy nie narzekają ani na brak przyjaciół ani na brak powodzenia u kobiet. Niestety autor należy chyba do tej grupy, która czegoś takiego nigdy nie osiągnie. Wszystko jest w głowie panowie. Wystarczy, że facet jest pewny siebie i wie czego chcę a na pewno znajdą się chętne dziewczyny bez względu na jego wzrost :)

Darujmy sobie historię jak to wasz kumpel/znajomy/świnia w oborze mają/robią i nie wiadomo co.

głowa do góry . Przecież jest wiele kobiet które mają 1.60 i mniej. Wiec nie musisz być mega wysoki żeby się podobać . Po prostu uwierz w siebie :)

Sam jestem dość niski, i widzę pary gdzie dziewczyna jest trochę niska ode mnie a jest z wysokim kolesiem. I jakoś tylko takie pary widzę (chodzi mi o młode pary, nie jakichś 40-latków).

Gość a ty koleś nie znasz
żadnego zonatego faceta poniżej 170 ?? Pipe masz na oczach czy co ??

Chodzi o takiego normalne związki tzw szkolne. Nie chodzi o jakichś żonatych.

Gość widzewwidzew
kuurwa zamiast sie przyznać że jest sie piizdą i nie umie sie do nikogo zagadać to lepiej prawda na wzrost zganiać he co ty myślisz idioto że jakbyś miał to 20 cm więcej to wszystkie duupy w mieście by za tobą latały ?

Gość fghhjfgh
Samotnik może Ty nie znasz ale jak widać dużo osób zna :)

ja mam 1,62 i jakoś nie poleciałam na wysokiego. A brzydka nie jestem ,podobno bardzo ładna ,wygrałam nawet wybory miss foto .Nie mam 40 lat tylko 19 . Mój chłopak ma tylko 1,70 i co?? Niski facet może mieć powodzenie :) nawet u ładnych lasek :)