Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niskkiiisiii

Niski facet nie ma prawa być szczęsliwy , po co tacy zyją?

Polecane posty

Gość a ja jestem po uszy zakochana
w takim co ma 166cm (ja mam 165). Jest wspaniały, chodzi na siłownie , więc jest trochę umięsniony. Jest szalenie męski, szalenie. Brak włosów :-P sprawia, ze jest seksi na maksa. Boze jak go widzę, to marzę tylko o tym, aby ściągnąc koszulę z niego :-D Poza tym jest to mężczyzna pewny siebie, opanowany i spokojny - czyli ma wszystko, czego szukam u mężczyzny

Gość My way
Kurde ja jestem niski ale jestem szczesliwy i wiem po co zyje. Czy wzrost jest wykladnikiem szczescia w zyciu, chyba nie.

Gość tghghgh
Pojawi się jakiś wysoki przystojniak walnie pare uśmiechów, zagada i już rzucisz tego kurdupla.

Gość gtuuuuuuuuuuuuu
Bo się w dupach poprzewracało.

Jestem z nim 2 lata i jakoś mnie nie interesują giganty , nie mam zamiaru inwestować w drabinę zeby pocałować ukochanego ;P

Gość tarczyn
Kurduple do egzekucji!

Gość gosia_21
Mój facet jest ode mnie niższy,ma 170cm a ja 173. i to w niczym nie przeszkadza. Wręcz przeciwnie, jestem z nim szczęśliwa, nie zamieniłabym go na żadnego innego.

Gość gorące smarki
oczywiście, że nie przeszkadza ale on i tak jest niski i ty tego nie zmienisz swoją chorobliwą miłością

Gość abcZzs
Niedługo zmienią na lepsze modele...

Gość abcZzs
Niedługo zmienią na lepsze modele...

Gość mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ja bardzo lubię niewysokich mężczyzn, takich do 170, sama też mam 170 :)

Gość gosia_21
nie mam zamiaru zmieniać. ciekawe jak byś się czuła gdyby chłopak Ci powiedział, że chciałby z Tobą być ale nie może bo jesteś za gruba. a Ty próbujesz, naprawdę próbujesz schudnąć i nie możesz. czasami pewne rzeczy nie zależą od nas i trzeba je akceptować.

Gość gosia_21
nie mam zamiaru zmieniać. ciekawe jak byś się czuła gdyby chłopak Ci powiedział, że chciałby z Tobą być ale nie może bo jesteś za gruba. a Ty próbujesz, naprawdę próbujesz schudnąć i nie możesz. czasami pewne rzeczy nie zależą od nas i trzeba je akceptować.

Gość Piotr B. dr dziennikarstwa
A próbowałaś diety "mniej żryj"?

Gość gosia_21
nie zawsze to pomaga, dziewczyny dobrze o tym wiedzą. a jeśli Ci powie że jesteś za brzydka? to co, na to też masz jakiś cudowny sposób? albo na krzywe nogi? nie wiem z czym macie problem.

Gość Piotr B. dr dziennikarstwa
Nie mam żadnego problemu z twoim tłustym brzuchem Wybieram szczupłe dziewczyny (fit) :classic_cool:

Gość alebezedura
miałam faceta 170cm (sama mam 168) i wcale mi jego wzrost nie przeszkadzał, toż to TYLKO wzrost, co mnie obchodzi ile facet ma wzrostu? to tak jakby klasyfikować ludzi ze względu na rozmiar buta czy kolor oczu - kompletna głupota. Wystarczy, że facet jest fajnym, wesołym facetem i nie będzie miał problemów ani ze znajomymi ani z kobietami, a Wasze zwalanie winy za niepowodzenia na wzrost to tylko przykrywka ;)

Gość gosia_21
ja diety nie potrzebuję no i tak jestem bardzo szczupła. ja tylko podałam przykład żeby łatwiej wam było zrozumieć, ale widzę że trzeba by się cofnąć do podstawówki ,he nie warto..;)

Gość joł joł ziom
dokładnie. co to za temat wogule, już nie macie o czym pisać?hehe czy to aż takie ważne? wszystkie te negatywne komentarze piszą jakieś ofiary losu skrzywdzone przez los. albo po prostu niższy facet okazał się od niego lepszy i teraz się mszczą, jakby to coś dało.. żal

Gość gość
Bedac niskim trzeba miec przystojny ryj i ladna budowe ciala , szczescie w nieszczesciu , ale wtedy stajesz sie bardziej atrakcyjny od wysokich przecietniakow i wiem co mowie bo mam 172 a powodzenie od zawsze .