Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniknij z mojegozycia

takie tam

Polecane posty

Bylam z Nim poltora roku,teraz czasami sie widujemy,rozmawiamy z soba ,bo jest to chlopak z tego samego towarzystwa,wiec ciezko sie nie spotykac.Rozstalismy sie w zgodzie,tak treba bylo zrobic.Czas spedzony z Nim byl cudowny,kochalam Go,mysle,ze odwzajemnial uczucie.Moze wciaz kocha.....Zastanawiaja mnie Jego gesty,spojrzenia,zachowanie.Niby wydaje sie byc obojetny(i tak zapewne jest,gdyz tak latwiej),to czasami widze jak patrzy na mnie,obserwuje,przylapuje Go na tym.Jest mily,dzis dotknal mnie,odpowiada na kazde moje pytanie i to niekoniecznie skierowane do NIego...Czy On wciaz mnie kocha?jak sadzicie?....Obecnie mam kogos,jednak czasami wciaz tesknie za stara miloscia...i mam wrazenie,ze On rowniez teskni,ze pragnie mnie pocalowac,powiedziec cos waznego..a moze to tylko moje widzimisie??Wczesniej mialam wrazenie,ze jestem Mu juz w 10000% obojnetns,tak sie zachowywal bynajmniej...jednak dzis znowu cos we mnie sie obudzilo...Chcialabym wiedziec co jestw Jego glowie,Sercu,czy wciaz mysli o mnie i zaluje decyzji o rozstaniu..?

czym sie nacpales/as?

Gość Philo Zofia AA
mam takie niedyskretne pytanie - co cie łączy z obecnym poza chęcią zapomnienia o byłym? :D

niczym ale jest taki narkotyk, bardzo chodliwy wsrod kretynek, ktory powinnas odstawic, nazywa sie 'ex'

kocham Go....a byly to przeszlosc,jednak ostatnio zaczelam sie zastanawiac nad jego zachowaniem,tyle.Chcialabym wiedziec czy wciaz jestem ims waznym dla niego..tyle:)

z tym narkotykiem masz racje....jednak chec zrozumienia jego zachowania i spojrzen jest czasami silniejsza!

....jednak chec zrozumienia jego zachowania i spojrzen jest czasami silniejsza! widac, az cie wypelnia od szyi w gore

nie prawda!wypelnia mnie od paluszkow u stop w gore... a to roznica :-)

hahaha ..sadzilam,ze potrafisz cos madrzejszego odpisac na moje jakze wazne pytania,ktore zadreczaja mnie jakis czas juz...a Ty jakies glupotki tu wypisujesz.Zreszta coz ja moge oczekiwac ,skad Ty moglabys/moglbys wiedziec coz On moze czuc...zreszta ide po piwo do lodowki,bo gorac dzis niemilosierny.

a co zamieszkujesz na pustyni? No tu gdzie mieszkam akurat dzis byla ladna pogoda,wiec piwko ze smakiem pije;-) a ty pewnie sama/sam nie mozesz zakupic sobie browarka noi na pustyni nie ma sklepow..Hm,..wiec jak obslugujesz kompa,co?

mam wrazenie,ze jestes alienem!

no tak jak przypuszczalam,dobre rady od doswiadczonej osoby,co??! :D