Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IFellInLoveWithHer

Prosze o pomoc!!! Czy milosc przetrwa 7 miesieczne przerwe?

Polecane posty

Gość IFellInLoveWithHer

No wiec tak: Mam 21 lat, od lat podoba mi sie pewna dziewczyna(2 lata mlodsza) ktora jest kolezanka mojej znajomej. Nie bylo nam dane umowic sie, a to ja mialem dziewczyne a to ona chlopaka. nasze zwiazki nie wychodzily, jednak ja jak i ona zawsze dawalismy znac naszej wspolnej kolezance, ze sie lubimy. Pozdrawialismy sie nawzajem przez nia, wysylalismy buziaki. Teraz ona zaczela jeszcze bardziej cisnac moja znajoma, mowila jej, ze od podstawowki podobalem jej sie, ze ma mnie na oku. Obydwoje mamy cichy charakter, jestesmy speszeni. Zaczelam z nia rozmawiac, niedlugo zaproponuje spotkanie. Tylko co potem? ja studiuje na uniwersytecie w anglii, zostal mi jeszcze rok. Czy jesli cos byloby miedzy nami to czy damy rade przetrwac te 7 miesiecy?(tyle mniejwiecej mi zostalo). Czy moze zaczekac az skoncze studia i wroce? moze wtedy bedzie wieksza szanse ze nam sie uda? Zdaje sobie sprawe, ze w ciagu roku moze znalesc sobie chlopaka, moze nawet meza. Idzie na studia, duzo nowych znajomosci..Zawsze bylem w niej zakochany, ona najwyrazniej od lat czuje to samo. Chcialbym aby cos z tego wyszlo, boje sie ze nam sie nie uda:( Prosze o pomoc!!

Gość IFellInLoveWithHer
widze, ze zalozylem 2 przez przypadek. Jesli ktos chcialby pomoc to prosze niech napisze tutaj

Gość IFellInLoveWithHer
Prosze Was o pomoc!

Gość 19beata88
Moim zdaniem jesli sie kocha to mozna pokonac wszystko, zalezy jeszcze jak mocne jest uczucie miedzy wami.

Gość Ja uwazam, ze
Prawdziwa milosc przetrwa wszystko. Rozumiem, ze zostal Ci 1den rok a 7 miesiecy bez niej?(reszta to przerwa w polsce?). Jesli tak to wg mnie zrob WSZYSTKO aby teraz byc z nia. W wieku 18 lat moja siostra poznala chlopaka ktory rowniez wyjechal na studia za granica. Ja bylem pewien, ze im sie nie uda jednak oni przetrwali cale 4 lata!!! teraz sa juz malzenstwem i szczesliwymi rodzicami. Nie mozesz odpuscic, ona moze kogos poznac a Ty wtedy przez dlugi czas bedziesz plul sobie w brode, ze straciles milosc zycia.

Gość 19beata88
Sorry, nie doczytalam... Jestescie bardzo mlodzi i fascynuje Was wszystko wiec jesli jest miedzy Wami cos powaznego to pewnie tak a jesli to tylko zauroczenie to raczej nie ma szans...

Gość IFellInLoveWithHer
Dziekuje Wam za odpowiedzi Uczucie jest od lat, mniejsze wieksze ale mysle, ze zawsze cos czulismy do siebie. Tak, zostal mi 1 rok szkolny, jednak na swieta wracam do Polski wiec tego nie licze.

Gość IFellInLoveWithHer
21 19 Zauroczenie ktore trwa od 8-10 lat?;p troche dlugie;) 7 miesiecy nie jest az tak duzo, w dodatku miedzy 4 a 7 miesiacem bede w polsce na swieta przez miesiac.