Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiec

na jakie studia isc

Polecane posty

Gość smiec

co sie w tym kraju oplaca studiowac?

Gość Piotr B. dr dziennikarstwa
Studia emerytalne :classic_cool:

Gość zadne
zadne

Gość pralkafrania
studia studiami, ale dodatkowe kursy też Ci nie zaszkodzą. pomyśl przede wszystkim o tym co Cię interesuje, a np. na biznesszkola.pl znajdź sobie jakiś ciekawy kurs, czy kierunek w szkole policealnej. zawsze to większa szansa potem na godziwą robotę.

Gość GEJcwajn MAJstein
Renciarstwo.

Gość nieprzegap
nie powiedziałabym, że nic się nie opłaca studiować, może i bywa ciężko z pracą, ale na pewno studiować warto, co do tego nie mam żadnych wątpliwości. A jeśli chodzi o to, jaki kierunek wybrać, moim zdaniem finanse i rachunkowość są dobrym rozwiązaniem, prawo i administracja. A jeśli jeszcze nie do końca wiesz, jaki kierunek wybrać możesz sobie zerknąć tutaj http://www.wsaib.pl/ może coś cię zainteresuje.

Gość JPaula
Osobiście proponuje zrobić sobie testy na tomastest odnoszące się do twoich predyspozycji zawodowych. Można też wybrać się do poradni ale to więcej kosztuje. Oni powiedzą ci w czym najlepiej byś się sprawdził i na tej podstawie możesz wybierać kierunek

Gość karolna27
Też tak myślę, obecnie studia to pic na muchę. Sam jestem po dobrej państwowej uczelni technicznej a nawet na kasę mnie nie chcą..Masakra jakaś..Jedyne czego żałuje to ze nie zrobiłam sobie testów predyspozycji bo teraz wiem ze lepiej bym się sprawdziła w roli nauczyciela i szybciej bym pracę znalazła bo mam znajomości. Tomastest jest spoko..ale można też poszukać czego innego np u doradcy

Gość Jacol2322
Fajny ten tomastest..byłem na ich stronce i oprócz testów znalazłam również blog.tomastest.eu. Poruszają tam fajne tematy o obecnym rynku pracy a także kierunkach które obecnie są cenione

Gość olka078
ten blog jest naprawdę udany..a co do testów to są przyzwoite i dają do myślenia:)