Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Właśnie obejrzałam film NIETYKALNI. Jestem pod wrażeniem!!! Genialny!

Polecane posty

Czy ktoś mogłby polecić mi równie dobry film, może być dramat, melodramat, bo nie liczę, że podobnie jak ten będzie pełen humoru a jednocześnie tylu wzruszeń Dawno nie widziałam takiego kina!!! Jeśli ktoś nie widział, polecam!

Gość łiła melipsska
skoro ty tak mówisz to musi być beznadziejny

Gość yukkita
Po prostu razem - też francuski :)

Gość fakt świetny
na maksa prosta i przewidywalna do bólu historia opowiedziana w tak zajebisty sposób, że nie chce się z kina wyłazić. niektóre filmy mają to coś. po prostu. i ten ma wielkie COŚ

Gość jest niezly owszem
ale co w nim wzruszajacego to nie wiem ;)

Gość łiła melipsska
ale z was głupie babska

łiła melipsska> skąd ta teoria? nawet mnie nie znasz :P fakt świetny> dokładnie fabuła prosta, ale w tym filmie po prostu nic nie jest przesadzone! nic nie jest sztuczne, aktorzy wspaniali, muzyka genialna! film mnie rozbawiał momentami do łez, nie ma nawet co porównywać do głupkowatych komedii, a jednocześnie cholernie wzruszał.Było wzruszająco, ale nie na siłę dramatycznie. Obejrzałam i nie mogę przestać o nim myśleć.

nie było ani jendego momentu, w którym bym się nudziła, coś by mi się dłużyło, co było wzruszające? rodząca się przyjaźń, zetknięcie tak odrębnych światów, którzy byli sobie wtedy najbardziej potrzebni- chłopak z przedmieścia, który nauczył się pokory, pozanał czym jest ciężka praca, ale i wartości ludzkie i milioner uwięziony we własnym ciele i lękach, bez szans na wyleczenie, który ostatniego czego oczekiwał to litośc, a od niego jej nie dostawał. Zresztą chłopak działał instynktownie, a nie jak ci wyuczeni opiekunowie

Gość SuperBuper
Polecam : "Malowany welon", niezły dramat. "Księżna" (The Duchess) - bardzo ładny dramat. "Jak zostać królem"

Gość kokpok
bylam 2 razy na nim w kinie - super film, tylko tlumaczenie polskie niezawsze odpowiadalo oryginalowi.

Gość zielony_chwast
Oglądałam "Nietykalni" również bardzo mi się podobał. Polecam "Łowcy głów", obecnie grany. Byłam ostatnio na maratonie, więc jestem w miarę na bieżąco:)

Gość zielony_chwast
poza tym nie mam górnej jeynki i biore z dupy prosto do ust :classic_cool: