Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasenetarka

wysniona ciaza

Polecane posty

Gość kasenetarka

zawsze myslalam ze nie bede miec dzieci nie o to chodzi ze nie lubie, bo kocham dzieci sa cudowne ale jakos nie wyobrazalam sobie porodu i wg wstawania opiekowania sie i ogolnie tej odpowiedzialnosci ktora w sumie czujesz cale zycie, ale dzies w nocy przysnilo mi sie ze jestem w ciazy. obudzilam sie i jakby cos we mnie wstapilo bo to byl cudowny sen, jak wstalam poczulam cos na prawde dziwnego jakas ogromna chec posiadani a dziecka i wogole uczucia macierzynskie, caly dzien o tym mysle i chyba przez ten sen zmienilam zdanie;) wiem ze bardzo to chaotyczne co napisalam ale kurcze na prawde tak sie stalo i nie wiem co o tym teraz myslec

Gość zegar tyka
;) a poza tym na każdego przychodzi czas i nikogo matka natura nie oszczędza ;D. Skoro poczułaś że czujesz się gotowa to poczytaj na ten temat, podyskutu z dziewczynami, zainteresuj się tematem na maksa i sama ocenisz czy za kilka miesięcy ci minęła fascynacja czy nakręciła cie jeszcze bardziej.

Gość kasenetarka
mysle ze teraz sie nie zdecyduje tak od razu;) mam dopiero 20 lat wiec jeszcze jest czas zeby to przemyslec ale po prostu nigdy nie myslalam o ciazy tak jak dzisiaj jak o czyms cudownym najwspanialszym

Gość bv fgc
mi sie kiedyś śniło, że usunęłam ciążę, śnił mi się ten cały zabieg, ta pustka po zabiciu dziecka, ta cala skrobanka i niesamowite wyrzuty sumienia. Po tym śnie, a było to kilka ładnych lat temu wiem że nigdy nie dokonałabym aborcji. Sen był tak strasznie realny że czułam to wszystko nawet jak sie obudziłam. Z ciążą też fajnie :)

Gość nie wiem kim jesteś
jak masz 20 lat to za wczesnie by zostawać matka

Gość kasenetarka
ja wiem ze wczesnie, ale to dla mnie niesamowite ze nie wyobrazalam sobie bycia matka a po tym snie jest zupelnie inaczej

Gość amfilia
kurcze fajna sprawa;)