Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hm ? :)

Połykanie spermy...

Polecane posty

Gość hm ? :)

Hej dziewczyny , czy połykacie spermę swoich partnerów? Jeśli nie to gdzie preferujecie finał "lodzika"?

Gość Renatka :)
zawsze połykam !

Gość jogi yeti
Hej, pamiętaj ni każda dziewczyna połyka, i nie ma w tym nic złego, to jest normalne. Jest na to kilka sposobów możesz zaproponować finał na jakiejś części ciała np. cycki, tyłek... Faceci to lubią... Możesz też przygotować sobie chusteczki koło łóżka i po prostu po finale w buzi dyskretnie wypluć w chusteczkę...

Gość Onaaa.21
Ja bym chciała nie połykać bo bardzo nie lubię smaku spermy ale jak niby mam wypluć jego nasienie w chusteczki kiedy on skończy we mnie "tryskać" jak ja tylko gdy zaczynam czuć ten smak to albo muszę od razu wypluwać albo połykać żeby nie trzymać tego w ustach nawet przez chwile :( On by chciał żebym wypluła to w ten sposób żeby ściekało mi po brodzie i wgl bo go to podnieca , ale dla mnie to jest nieestetyczne i się krepuje wiec w popłochu połykam :( Co robić ?:(

Gość Inna, Jestem?
Ja jestem na diecie białkowej i połykanie bardzo mi pasuje.

Cześć. Opowiem w skrócie swoją historię. Swoją poznałem online. Długo pisaliśmy. Spotkaliśmy się jakoś po roku. Raz, drugi (seks), za trzecim razem spaliśmy u jej rodziców. I teraz pewnie większość z was nie uwierzy i powierzy, że "fake" i dzieciak, ale to wasza sprawa... Spaliśmy u niej w pokoju. Uprawialiśmy seks. Wyszedłem z niej i już leżałem odprężony będąc pewny, że pora iść spać. Ona miała inne plany. Położyła rękę na moim penisie jak już trochę odpoczął i zaczęła go pieścić. Myślałem, że to takie zwykłe pieszczoty po seksie. Po chwili miałem kolejny wzwód. To co stało się potem - tego z pewnością się nie spodziewałem... Ona schyliła się do niego i wzięła do buzi. Byłem w szoku. Nawet o to nie prosiłem. Zastanawiałem się co zrobi jak będę dochodził. Ona spokojnie skończyła w buzi, połknęła wszystko i zapytała się mnie "a to lubisz?" Co na to powiecie? :)