Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oldziiii

Mój chłopak jest w stosunku do mnie olewczy

Polecane posty

Gość oldziiii

Hej, co mam robic gdy moj chlopak jest dla mnie bardzo olewczy ? Jestem na szarym koncu, potrzebuje troche uczucia, milych słow... zabawnych tekstów, które pociągają... Jak patrze na inne zwiazki normalne to zazdroszczę. Ja nie mam czegos takiego... Chcialabym... do niego teraz napisac i zaczac jakos ten temat lub po prostu z nim porozmawiac, czy moze mi ktos pomoc??

Widać ten typ tak już ma. Są faceci, którzy nie są zbytnio wylewni i rzadko okazują kobiecie uczucia. Ale to nie znaczy, że nie kochają. Po prostu taki charakter. Jeśli go kochasz to się przyzwyczajaj, bo raczej tego nie zmienisz.

Gość oldziiii
ale w tym rzecz, ze on kiedys to robil. Wydaje mi sie, ze poczul ze mnie ma juz na zawsze i przestal robic cokolwiek, powiem szczerze, ze zaczal mnie oklamywac... rozstawalismy sie juz 2 razy z powodu jego klamstw, wrocilam i przez 2 tygodnie bylo okej, a teraz sie dzieje co chce.

Gość ŁYNA UND GANGES AND NIL
Olej tego mężczyznę! Zmień se go a nowego chłopaka! Jeden Cię chciał to i drugi zechce i trzeci nawet!

Nie. Nikt za ciebie z nim nie porozmawia. Musisz mu powiedzieć. Jeśli nie rozmawiacie o wszystkim wprost, ponieważ macie jakieś problemy z dogadaniem się... to właśnie wyślij mu przed snem jakiegoś sms'a. Ale nie z wyrzutami o brak czułości... Raczej z wyrażeniem takiej potrzeby. Jesteś kobietą. Zachęć go do okazywania uczuć. Panowie przeważnie nie wpadają na to sami z siebie. Czasami lepiej powiedzieć wprost czego oczekujemy. Być może on nie ma zielonego pojęcia że czegoś ci w tej relacji brakuje. Mało który mężczyzna sam z siebie domyśli się, że kobieta oczekuje pewnych słów i gestów... Lubią mówić wprost, i lubią gdy mówi im się wprost.

Gość oldziii
rozmowy nie pomagaja..

Gość po uno próbować kogoś
dopasować do jakiś tam swoich wyobrażeń jest co najmniej dziwne, po drugie uno czegoś w Tobie brak skoro samą sobą nie potrafisz natchnąć faceta czyli nie trzeba "prosto z mostu" My na prawdę jesteśmy przystosowani do odbioru bardzo subtelnych sygnałów, tylko kobieta musi umieć takie sygnały generować a jak nie umie to wtedy dorabia teorię o budowie cepa.

Gość Gównosław!
To może zamień go na lepszy model;)

Gość ej, kokainowiec
""po uno próbować kogoś dopasować do jakiś tam swoich wyobrażeń jest co najmniej dziwne, po drugie uno czegoś w Tobie brak skoro samą sobą nie potrafisz natchnąć faceta czyli nie trzeba "prosto z mostu" My na prawdę jesteśmy przystosowani do odbioru bardzo subtelnych sygnałów, tylko kobieta musi umieć takie sygnały generować a jak nie umie to wtedy dorabia teorię o budowie cepa." no tak, ponieważ syndrom faceta co zaklepał i ma w dupie staranie sie jest nieznany a winne są temu wylacznie partnerki