Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomaszcosiedziwdomu

POTRZEBUJE PSYCHOLOGA

Polecane posty

Gość GEJcwajn MAJstein
Do psychiatry się udaj!

Gość tez potrzebuje bo mam
dosyc meza,dzieci wykanczaja mnie psychicznie.

Gość tomaszcosiedziwdomu
to sie ciesz że masz rodzinke nie lubisz ich?

Gość tez potrzebuje bo mam
nie wiem - zawsze sie staralam wychowac dzieci najlepiej jak mogę,myslałam ze będę mieć rodzinę taką w jakiej ja sama żyłam no ale sie pomyliłam i mąż - chyba największa życiowa pomyłka

Gość tomaszcosiedziwdomu
nie kochasz ich?

Gość psycholog z Krakowa
instytucja małżeństwa nie przystaje do dzisiejszych relaiów. Ludzie sa egoistyczni, dzięki pracy niezależni, chcą swobody a jednocześnie zanikają wielopokoleniowe rodziny normy społeczne które zakazywały rozwodów. Efekt jest taki że ilośc rozwodów zastraszająco wzrosła a malżeństw maleje, ludzie biorąc slub już sobie myślą "czy aby się to uda?" dlatego nie miej do siebie pretensji, tówj mąż tez jest tobą zmęczony ale tkwi w tym z obowiązku, jak mu dasz wolność to chłopina odetchnie

Gość tomaszcosiedziwdomu
zn m gościa co ma 40 lat i nie miał kobiety ani nigdy się nie całował

Gość do tez potrzebuje
przede wszystkim nie obwiniaj siebie za to co dzieje sie wokol Ciebie, byc moze Twojemu męzowi na stare lata odbija albo zwiazałaś sie z takim 'trudnym czlowiekiem' gdyby każdy mial od początku wypisane na czole cechy charakteru to i by latwiej bylo,a tak to wszystko z czasem wychodzi.... Do psychologa z krakowa co oznacza ze ma dać mu odetchnąć? Ma pozwolic mu na skok w bok,na tymczasowa wyprowadzke z domu bo: ah niech odpocznie,niech sie rozerwie. Wydaje mi sie ze jesli ktos z kims zawarl slub to chyba świadom byl tego ze z tą osoba bedzie dluugo dluugo bo w koncu nie ot tak sobie przysięgali miłość az do smierci? Dla mnie obydwoje powinni odetchnąc od codziennych obowiązków, wyjechać gdzieś tylko we dwoje,taki urlop na pewno im pomoże.

Gość do tez potrzebuje
co do dzieci nie wiem ile lat mają,ale nikt tak rodzica nie zrozumie dopóki sam rodzicem nie zostanie. Nie łatwo wychować dzieci na idealne istoty bo nie ma idealnych ludzi.

Gość pralkafrania
raczej nie liczyłabym na pomoc w sieci, tylko udała się do specjalisty. dobrze, że o tym mówisz, ale wybierz się do fachowca. we wrocławskim medixie jest bardzo fajny psycholog, mogę polecić, choć nie wiem skąd piszesz.