Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucyna Pe.

chlopak chce zebym to ja kupiła prezerwatywy

Polecane posty

Gość Lucyna Pe.

chyba go pierdoli :O

Gość to niech ci kupi podpaski
jesli to zrobi to kup prezerwatywy

Gość Lucyna Pe.
w ogóle to ja nie wiem jak to dziadostwo wygląda :o

Gość GEJcwajn MAJstein
Roochajcie się w doopki! Najtaniej! Często kootas do japy m00si iść!

Moim zdaniem chlopak i ty nie dorosliscie to wspolzycia. Jezeli on nie chce kupic prezerwatyw, to sie wstydzi pojsc do sklepu i kupic je. jest jednym slowem gowniarzem, ty tym bardziej nawet nie wiesz jak wygladaja, sa rozne, przed kupieniem i wspolzyciem zastanow sie czy jestes gotowa na to, to nie jest tak hop siup i juz. Myslalas o konsekwencjach? O nie planowanej ciazy? Co zrobisz jak prezerwatywa peknie? A tak w ogole to ile masz lat?

Gość Lucyna Pe.
48 w sierpniu

Gość Lucyna Pe.
Ja sie bardzo boję cionży, nie chcem jej w tej chwili dlatego muwilam mu żeby kupil gómkę ale on nie chce :( Ja mam 26 on 34...Nie wiem co dalej z naszym zwionzkiem...on muwi że mam kupic i koniec... ;///

Gość Kobieta Kafe...
a jaki to problem ja często kupuje nie widzę w tym nic zdrożnego, kuźwa mamy XXI wiek a Ty się wstydzisz iść do sklepu i poprosić o gumki o masakra do tego masz 24 lata a poziom ortograficzny ma lepszy moja córka z pierwszej klasy, gdzieś ty się uchowała kobieto !!!

Powiedz mu ze kobiecie nie wypada kupowac takich rzeczy, jezeli on sie wstydzi zamowcie sobie na allegro, nikt nie bedzie wiedzial co jest w paczce i bedziecie miec sposob na kupienie prezerwatyw. W glowie mi sie nie miesci, nie zaslugujesz na takiego goscia co mowi "masz kupic i tyle" to jest nie dozeczne.

Gość nius
A od kiedy kobiecie nie wypada kupować prezerwatyw? A w niechcianą ciążę to lepiej zajść niż kupić gumy? Żenada. :O

Gość Kobieta Kafe.....
Kolejna ...no super kobiecie wypada kobiecie nie wypada, to nie ma nic do rzeczy, zgrywacie takie cnotki - a pieprzycie się z kim popadnie ! to uwaga nie do wszystkich ale niektóre z was to by się zastanowiły nas sobą i swoim zachowaniem

Gość Lucyna Pe.
Po pierwsze podszywy się tu cały czas udzielają :O Po drugie mam 19 lat Po trzecie on chciał bym to wczoraj ja je kupiła, bo blisko mnie był całodobowy, bo było juz pozno i chciał bym do niego przyjechała z paczką gumek :O Po czwarte on nie wtydzi się kupować gumek tylko po prostu nie miał czasu wczesniej. Kurwa ale ja i tak ich nie kupię! moze on to zrobi dziś

Gość Kobieta Kafe.....
czekaj dalej , twoje życie , naprawdę mieć tylko takie problemy , wręcz pozazdrościć :)

A no to zmienia postac rzeczy, ja myslalam ze jakis gosc co sie wstydzi czy cos, a ty mowisz ze mialas blizej do sklepu, dlatego napisalam ze kobiecie nie wypada, po co wgl zakladasz forum na ktorym pytasz sie isc do sklepu po prezerwatywy bo pada deszcz ;/

Gość Lucyna Pe.
to upokarzajace. nie zrobie tego

No to jak wiesz ze nie pojdziesz do sklepu, to po co sie pytasz innych o zdanie? Widocznie nie doroslas do tego zeby uprawiac seks.

Gość Lucyna Pe.
no bo on moze teraz specjalnie mi kazać isc po nie ;) wczoraj się śmiał że to normalna spraawa i zauwazył ze sie tego boję :O

Gość Kobieta Kafe.....
Lucyna normalnie polecam psychologa, nikt tu nie będzie wysłuchiwał twoich dziecinnych problemów

Gość nius
co za paskudny facet. :P a podpaski lub tampony to sobie kupisz czy też sie wstydzisz?

Gość to tylko cala ja ha haha
ja kupuje i co korona mi z glowy nie spadla :) pierwszy raz tez mi bylo glupio ale teraz pojde bez problemu biore klade jak inny towar i tyle :)