Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stesikznam90

wszystko mnie stresuje/czybko bijace serce. drgania rak/nadpotliwosc/niesmialosc

Polecane posty

Gość stesikznam90

kazda sytuacja mnie stresuje poczwczy od pojscia cos zalatwic do sasiadow czy w instytucjach pojdzie na zakupy. wydaje mi sie ze kazdy nam mnie patrzy a ja zle wygladam. czuje sie brzydko nawet jesli ide w nowych ciuchasz(choc wtedy czuje sie pewniej )jestem czerwona wyskakuja mi zyly, czesto wzawia oczy a gdy mam z kims rozmawiac to drgaja mi rece i serce szybko bije. ale przy moich przyjaciolach czuje sie swobodnie czy to jest normalne tez tak macie ?

Gość dewfrggr
mam identycznie i mam tez wrazenie ze obgaduja strasznie to wynika z tego ze sie nie akceputjemy.

Gość stesikznam90
ja mam nisko samoocene a Ty ? co z tym robisz

To znaczy wszystko że za bardzo Ci zależy kto co o tobie pomyśli to głownie problem nastawienia powiem i jedną prawdę w którą i tak nie uwierzysz musisz sama do niej się przekonać tak naprawdę to każdy człowiek ma Cie w dupie i nikogo nie obchodzi jak wyglądasz każdy jest skupiony na sobie i obchodzi go tylko jak on wygląda czy się zachowuje to przyjdzie Ci z wiekiem i doświadczeniami życiowymi a ile masz lat?

Gość oooooooooookjkj
to sie nazywa fobia spoleczna i sie leczy:) nr choroby-ICD-10F40.1

witam:)mogę stwierdzić że to nerwica lękowa:(też miałam takie dolegliwości i doktor stwierdził że to nerwica.radzę pójść do psychiatry on wam pomoże.bo im dalej tym będzie gorzej.pozdrowionka