Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niania z polecenia

Ale mam falszywą kolezanke!szok

Polecane posty

Gość niania z polecenia

Jestem niania.U siebie w domu zajmuje sie 2 dzieci+moj synek. Jedno dziecko jest codziennie. Z drugą dziewczynką siedziala co jakis czas babcia,bo nie pracuje codziennie. Mama tej dziewczynki opowiadala mi okropne rzeczy na temat swojej tesciowej. Ze nieraz wracala a ona byla pijana,mala do poludnia w zasikanym pampersie,ze palila przy malej. I jak tesciowa nagle poszla na operacje to mama tej dziewczynki powiedziala do mnie,ze ona woli zaplacic niz ma ja z tesciowa trzymac.Ale pol roku z mala siedziala jej babcia. I teraz tesciowa wraca do zdrowia. I pytam sie dzis jak to bedzie w wakacje(czerwiec-sierpien)czy tesciowa bedzie siedziec. A ona do mnie:JAK SIE ZGODZI TO BEDZIE SIEDZIEC.ALE NIE WIEM CZY ONA ZECHCE!!Zamurowalo mnie. Zapytalam jej czy juz sie nie boi,ze malej cos sie stanie,odwrocila sie na piecie i w milczeniu poszla..No dla mnie to jest szok,zrobila ze swojej tesciowej najgorszego menela a teraz bedzie ją prosic o pomoc przy malej a jeszcze kilka dni temu gadala,ze nienawidzi tesciowej i woli zaplacic zamiast z nia małą zostawiać. Sory,musialam sie wygadac

Gość godzina zeroo
policzyla kase

Gość FIGHTcwajn aka GRYstein
Papierosy to jest nic! Gorzej jakby niania chlała alkohol i dawała doopy żulom ćpuńskim podajacych się dla niej za pilotów! Takie nianie z Polski walą samolotami do USA und UK!

Gość no i co w związku z tymm
bo nie kumam po co nowy temat...?

Gość weqrsfasa
To fałszywa jest ta dziewczyna wg ciebie bo przestała krytykować do ciebie swoją teściową? Ty chyba znaczenia używanych przez siebie słów nie znasz!! Dziewczyna się wygadała ale to nie znaczy że ma ci wszystkie swoje bolączki i problemy rodzinne relacjonować bo jej "fałsz" zarzucisz. Ogarnij się, wścibska jednostko. A co do teściowej, to może poprawiło się jej zachowanie, zwłaszcza po pobycie w szpitalu a jednocześnie nie stać ich na twoje usługi (w szczególności że mogli się zorientować, że puszczasz wiadomości o rodzinie dalej w świat). Fu, jesteś albo głupia, albo wredna. Doprawdy, nie wiem co gorsze. W każdym razie zaufania na pewno nie budzisz a to jest ważne w ocenie ciebie jako opiekunki dziecka i osoby którą dopuszcza się do spraw rodzinnych.

Gość niania z polecenia
Dobre.Czlowiek sie juz nawet wygadac nie moze. Nie puszczam plotek,bo niekomu o tym nie powiedzialam. Ona obgaduje tesciową na kazdym kroku i nie tylko do mnie. Wy nie rozumiecie o co chodzi? Kobieta mowi,ze tesciowa jej dziecko kiedys papierosem przypalila,zostawia małą i potrafi pojsc do sklepu,pije przy niej,gada mi,ze nigdy wiecej z nia dziecka nie zostawi a dzis mi mowi,ze jak "ta pijaczka"sie zgodzi to z nia corke zostawi.. Po szpitalu sie nie zmienila.Bynajmniej tak mi powiedziala mama dziewczynki,bo ze swoim facetem jej tesciowa juz upic sie zdążyła.

Gość niania z polecenia
I ona nie skonczyla gadac na swoja tesciowa-wrecz przeciwnie.Dzis widzialysmy sie 2 minuty a uslyszalam caly monolog na temat jej tesciowej.I znam znaczenie swoich słów

Gość niania z polecenia
I ona nie skonczyla gadac na swoja tesciowa-wrecz przeciwnie.Dzis widzialysmy sie 2 minuty a uslyszalam caly monolog na temat jej tesciowej.I znam znaczenie swoich słów

Gość niania z polecenia
To fałszywa jest ta dziewczyna wg ciebie bo przestała krytykować do ciebie swoją teściową? Ty chyba znaczenia używanych przez siebie słów nie znasz!! Dziewczyna się wygadała ale to nie znaczy że ma ci wszystkie swoje bolączki i problemy rodzinne relacjonować bo jej "fałsz" zarzucisz. Ogarnij się, wścibska jednostko. Nie mam pojęcia o co Ci chodzi:-o

Gość ło matko i corko to niezle
Niezle. tesciowa jej dzieciaka papierochem przypalila a ona z nia jeszcze dziecko zostawia:-o Jak nic chodzi o kase. ale ja bym wolala zaplacic wiecej jak z taka kobieta dziecko zostawic.toz to szok prawdziwy

Gość w pralce
''bynajmniej'' nie oznacza ''przynajmniej''

Gość kasia marynia.
widać jak niewiele to dziecko znaczy dla matki, jak nie miałą go z kim zosatwić to uderzyła do ciebie, teraz zeby nie płacić to woli zostawić dziecko z jedzą

Gość niania z polecenia
A ja bym powiedziala,ze dziecko dla niej właśnie znaczy duzo. Widać ,że kocha tą małą.

Gość niania z polecenia
Mi nie chodzi juz o to,ze ona z nia zostawia dziecko. Chodzi mi o to,ze tak gada na tesciowa a potem jej dziecko zostawia. Nie rozumiem jak tak mozna

Gość nie każdy ma kasy jak lodu
może rzeczywiście by babka wolała zostawić u ciebie, ale nie ma kasy, tak ciężko zrozumieć?

Gość niania z polecenia
Kasy ma. Bynajmniej tak sie chwali

Gość niania z polecenia
Dobra,zostawmy to. Zamknijmy ten temat. Pozdrawiam