Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O co lotto?

O co mu chodzi?

Polecane posty

Gość O co lotto?
Gdyby chciał to by sobie cos wynajął.Stać go na to.

'Gdyby chciał to by sobie cos wynajął.Stać go na to.' Nie wytrzymam :) Widocznie u Ciebie taniej wychodzi. Skończ te analizy (wiem wiem, wymagam niemożliwego) i jak nie chcesz z nim być, to poproś żeby się wyprowadził.

Gość O co lotto?
Nie

Gość O co lotto?
nie stać mnie na wyprowadzkę to po co on tu jeszcze siedzi?po co ma lądować kasę w nic przyszłosciowego. kultura to ważna rzecz,ale trzeba ja mieć.

A po co Ty z nim siedzisz? Nic do Ciebie nie dociera autorko. Skoro to Twoje mieszkanie, to powiedz mu żeby się wyprowadził. To takie trudne?

Kocha Cię! Ale męska duma nie pozwala mu zapewne przyznać że boi się rozstania, że chce żebyś z nim była... My przykładamy jako kobiety ogromną wagę do słów. Tak samo stanowcza większość panów uważa, że najlepiej o uczuciach świadczą czyny. A jego czyny świadczą o uczuciach szczerych. Tacy panowie bywają najwierniejsi... Ty przecież też mogłabyś się wyprowadzić, a nie robisz tego. Dlaczego? Kochana, po co utrudniać sobie życie? Jeśli Ty kochasz jego i nie chcesz go opuszczać, a on kocha Ciebie i też nie chce się rozstawać, to po co samemu sobie wbijać nóż w nogę? Zamiećcie durne i nieistotne sprzeczki pod dywan. Schowajcie nieprzydatną w miłości dumę do kieszeni. A gdy już zrozumiecie na ile silny i trwały to związek, ze śmiechem wspomnień na spokojnie to sobie omówicie. Idealny związek to nie jest taki, w którym nie pojawiają się kryzysy. Ale taki który siłą uczuć i emocji jest w stanie je pokonać. Wasz jest w stanie, co jest dzisiaj rzadkością. Ludziom łatwiej przychodzą rozstania niż wchodzenie w relacje. Dlatego uważam że warto o to walczyć, skoro nie masz pewności czy nie tracisz tego, co najcenniejsze, ani czy znajdziesz to ponownie. Gdy znajdujemy to czego poszukiwaliśmy, nie zawsze jest to dokładnie takie, jakim to sobie wyobraziliśmy. Nie zawsze w 100% odpowiada marzeniom. Ale to nie znaczy że trzeba to porzucać na rzecz pójścia w nieznane. Bo szukać można całe życie, ale fakt że jest w nas wola poszukiwania nie oznacza że nie znaleźliśmy. Można szukać pomimo znalezienia... Przemyśl to proszę, bo to zawsze przykre, gdy niszczeje prawdziwe, szczere uczucie...

Gość O co lotto?
Zabawne...