Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasmina***

Nie mogę znaleźć normalnej pracy:((

Polecane posty

Po każdej rozmowie, gdy telefon nie oddzwania jestem w strasznym nastroju, dołuje mnie to wszystko:(

A szukasz czegoś konkretnego, czy czegokolwiek? i jaki rejon PL?

czegokolwiek. mazowieckie, Grójec ...szukam raczej w Piasecznie, Jankach - dojazd na rozmowy kosztują co jeszcze bardziej kruszy mój budżet i tak skromny. Jestem podłamana. Jutro znów urządzam sobie spacer z CV... Wszędzie raczej zwalniają.

Gość Spryciaż))))))))))))))))))))
jasmina to dawaj za granice

Szukałam i nic nie znalazłam sprawdzonego. Agencje kantują. Sama nie pojadę na razie - uczę się dopiero języków. W przyszłości pewnie na ten krok się zdecyduję:)

mozemy jechac razem,ja już byłem

Przykro mi, jestem w trudnej sytuacji, ale widzę światełko w tunelu. Na pewno nie jest to wyjazd w ciemno:)

w każdym bądz razie jak chcesz to ci wyslę maila na maila gdybys chciała ,a nie miała z kim wyjechac

Gość GAMEstein aka HORRORsztajn 666
Polskę mocarną nam nasi politykensi zbudowali po 1989! Spadam stąd do USA jak reszta! SEE YA und GOOD BYE and PAKA!

bedziesz wyjeżdżała, skoro masz własny dom, w ktorym mieszkasz w dodatku od niedawna>?

tu gdzie mieszkam od 2 miesiecy w sklepie wisi kartka że potrzebują pilnie pracowników na dwa stanowiska : kasa standardowa i do działu z jakimiś owocami,warzywami i zdrową żywności (jest w tym sklepie taki oddzielny kącik. ' i nie ma chętnych 🖐️ więc ja nie wiem jak to jest.

Dlatego na razie wyjeżdżać nie chcę - mam zupełnie inne plany. Oczywiście uczę się języków - aby mieć koło ratunkowe no i większe szanse na pracę w PL chociażby :P