Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fluffy Brush

Papierowe confetti- tak czy nie

Polecane posty

Witam i mam pytanie :) Chciała bym by na ryneczku po wyjsciu z urzędu po zaślubinach goscie rzucili nam confetti. Tyle że ryż i inne pierdoły źle wyglądają na zdjęciach, wiec stwierdzilam ze dodatkowo typowo pod zdjęcia kupie takie cieniutkie papierowe confetti - płatki róż, ono bardzo ladnie i delikatnie spada. Tyle że co z tym confetti pozniej :/ ? nic sie nie stanie jak zaśmiece deptak? bo papier wiadomo że się rozdmucha po całym ryneczku..

Gość AbN
a gdzie można kupić confetti????

ja kupię albo w sklepie z dekoracjami imprezowymi albo zamowie przez neta, ale nie mam pojęcia czy takie papierowe confetti będzie dobrze odebrane, czy ktoś nie wyskoczy z tekstem że mam to teraz sprzątać albo cos...

Gość AbN
ja chce confetti podczas pierwszego tańca. po wyjściu z kościoła bańki mydlane lub gołębie. a mysle ze nikt Ci nic nie powie, wkoncu nie tylko Ty pewnie bedziesz miala confetti:)

a co do sprzątania myślę ze nikt nic nie powie ale zawsze mozesz kogoś zapytać, bo zeby czasem straż mejska nie wlepiła wam mandatu za zaśmiecanie ale moge się mylić

Gość obgryzaczka ;(kk
powiem tak, czasem księża kategoryczie zabraniają tzw smiescenia przed swiątynią. Zainwestuj w naturalne płatki róz. pięknie wychodzą na zdjęciach i smiecenia nie będzie przeciez rozłozą sie po kilku dniach.

Gość gość
zdecydowanie nic innego jak naturalne płatki kwiatow, wygladaja pieknie i elegancko, można je w super pomysłowy sposób zapakować z papierowe stożki i wręczyć gosciom weselnym, będzie to malutka atrakcja z pewnością niedroga a pomysłowa tu zdjęcia http://inspirowanewesele.pl/konfetti-z-kwiatow/ naprawde świetny pomysl