Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asfdgfhjjkl;

dziwne gotowanie

Polecane posty

Gość asfdgfhjjkl;

był temat o gotowaniu teściowych a teraz czas na temat o waszych znajomych i o tym co uważacie w kuchni za dziwne lub wręcz ochydne

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Herr Thomas
cipo, dzialy pomylilas:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość warrrior
Ja nie znaju!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Moja tesciowa jak robi kotlety z miesa mielonego, to powinno im sie zmienioac nazwe na kotlety z bulki i celuli.... Wiem ze trzeba dodac celulke i kawalek namoczonej bulki, ale nie 5 nulek na 1 kg. miesa. Druga rzecz: wciaz smazy na tym samym tluszcu tylko po smazeniu zlewa go do wielkiej butli po wodzie, osad osiasda a oleju uzywa dalej i tak do bolu. dochodzi do tego stopnia ze zadko u niej jadamy, a jak zaczyna cos smazyc to smrod jest przeokropny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gklmhj
lala, tu sie pierdola i po pyskach wala, a nie gotuja :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość te Justyna
a co to jest celula i nulka?:classic_cool::p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
To nie jest kwestia znania sie, tylko subiektywnych upodoban kulinarnych. Nie jest smaczne to co jest smaczne, tylko to co komu smakuje. Czernina to u moich znajomych potrawa rodzinna na specjalne okazje, a dle mnie to pomyje:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
U koleżanki: za 5 min. będzie rosół. Na kuchence garnek z wodą w ręku kostka rosołowa. Zgadnijcie jaki pyszny wyszedł.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×