Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zauamanyyy

Czy nie ma już ładnych kobiet 25+

Polecane posty

Gość Zauamanyyy

Rozstałem się z dziewczyną którą znałem pół życia, byliśmy razem 9 lat, razem dorastaliśmy i takie tam... Dobra, do rzeczy. Zacząłem szukać nowej panny i jestem załamany, prawie wszystkie dziewczyny w moim wieku (25 lat) i starsze to jakieś smutne wraki :( przecież 25 lat to ledwo 1/3 życia za sobą, jak można w tak młodym wieku doprowadzić się do takiego stanu? Z jednej strony nie chcę młodszej dziewczyny, bo laski w wieku 18-20 lat mają gówno w głowie, poza tym zazwyczaj są zmanierowane do granic możliwości, dopiero jak mają 25 lat w miarę normalnieją. Tylko ten wygląd :( jestem przystojnym facetem i nie chcę wiązać się z jakimś smutnym paszczurem który wygląda na 15 lat więcej niż ma :( co, robić, gdzie szukać, HELP!

Gość aloaaloaaloa
Ja mam 29..... jestem zadbana, ladna i szalona :) Niestety juz zajeta, ale szukaj dalej...napewno jakas fajna sie znajdzie :) Wszytskie moje kumpele sa w moim wieku, a nawet starsze i tez wygladaja swietnie ;)

Gość aloaaloaaloa
jeso jakbym nie byla zajeta to bym ci sie oddala :)))))))

W mojej rodzinie są same zadbane, śliczne i zwariowane kobietki 25+. Lecz wiem o czym mówisz, bo mam znajome, które w wieku 23 lat wyglądają i zachowują się starzej niz moje 34letnie kuzynki :)