Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdasdasdasdasd

całe tłumy idą do piekła !!! Ratujcie się póki jest jeszcze czas na ziemi

Polecane posty

Gość asdasdasdasdasd

nieustannie ludzie wpadają do piekła, gdzie jest "płacz i zgrzytanie zębów". Wiemy o tym z licznych objawień. Wśród tych ludzi zapewne nie brakuje pięknych kobiet, które za wszelką cenę chciały dostosować się do panujących trendów. Mam tutaj na myśli między innymi seks bez zobowiązań, wolne związki, życie na kocią łapę, lekceważenie grzechów śmiertelnych, sianie zgorszenia zwłaszcza wśród facetów, "usuwanie ciąży".

Gość a cooooo
a co myslisz o grudniu i o tajemnicy Fatimskiej?

Gość asdasdasdasdasd
nie należy w żadnym wypadku tego lekceważyć

No fakt, ale skąd masz takie informacje? Z jakich objawień? Możesz coś więcej o tym powiedzieć?

A jeśli para nie jest małżeństwem,uprawia seks,nie zdradza się,ale się za to bardzo kocha to też jest grzech?Bzdura!

Gość asdasdasdasdasd
powiedział mi to dzisiaj rano mały człowiek z gazetą pod pachą. Prawie go nie zauważyłam, a on wyskoczył zza sklepu warzywnego pani Jasi i mi to objawił.

A jeśli para nie jest małżeństwem,uprawia seks,nie zdradza się,ale się za to bardzo kocha to też jest grzech?Bzdura! - Niestety jest. 6 przykazanie - Nie cudzołóż. Może Ci się to nie podobać, ale Ty nie masz nic do gadania, tak samo ja i każdy człowiek na tej Ziemi. Albo się dostosujesz, albo po śmierci czeka Cię cierpienie.

Gość asdasdasdasdasd
wszystko jest grzechem, nawet jedzenie eklerów oraz wkładanie przeźroczystej bielizny.

Gość asdasdasdasdasd
dużym grzechem jest też rzucanie kamieniami w celu robienia "kaczek" na wodzie

Gość asdasdasdasdasd
Chociażby oficjalnie potwierdzone objawienia św. s. Faustyny, a także wizja piekła w Fatimie, wizja piekła jakiej doświadczyła polska mistyczka Fulla Horak, czy kolumbijka Gloria Polo. To tylko przykłady.