Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelllli

męskie nocne wypady

Polecane posty

Gość adelllli

witam,mam pytanko do kobiet w stałych związkach ( nie mówię tu o małżeństwach,z dziecmii tp:));) jak często"pozwalacie" swoim partnerom na nocne wyjścia z kolegami???wczoraj mój mężczyzna wróciło 4 rano, poniewaz kończy pracę bardzo późno, wychodzi na miasto po godz 24..jak wrócił rano, podpity,po raz kolejny się zdenerwowałam,myslę sobie,nieee no jak tak można:) zastanawiam się czy da sie zaakceptowac,ze faceci potrzebuja takich męskich wyjsc i nie denerwowac tym?? wiem na pewno,ze nie zdradza mnie itp:) lubi podrinkowac z kumplami, poplątać sie po miescie, srednio 2 razy w tygodniu tak wychodzi ( ja zazwyczaj rano wczesnie wstaję więc nie mogę tak się plątac po knajpach) .czy to normalne/? przeciez mu nie zabronię...awantury,obrazanie nie pomaga,ma ponad 30lat;) mam to zaakceptowac???czy to jednak niedopuszczalne,zeby tak wychodzic i do tego wracac pijanym( lub podpitym)...?sama juz nie wiem..poradzcie kobiety:)

Gość pewnie chodzi na dziwy
ale widzialy galy co braly

Gość pewnie chodzi na dziwy
aha staly zwiazek to tylko i wylacznie malzenstwo nieuku... jak to jest twoj facet z ktorym meiszkasz bez slubu to jestes jego konkubiną (niektorzy nawet uwazają ze kurwą) i to NIE JEST ZADEN STALY zwiazek

Gość adelllli
uuu widzę, że chamstwo i jad się szerzy;) chyba na tym forum nie można już liczyć na kulturalną,kobiecą wymianę zdań i poglądów...

Gość dissolved girl
Takie nocne szlajanie po mieście to dobre dla studentów, dziwne, że takie coś bawi faceta po 30tce... że ma na takie coś siłę czas i ochotę...

Gość ciniminiii
wolny zawód, pracuje kiedy chce...

Gość adelllli
dokładnie tak:) dlatego rano spi do kiedy chce;)

Gość kamilex
jak macie do siebie zaufanie to dlaczego nie, też wyjdz sobie czasem z koleżankami, moim zdaniem lepiej jest się czasem "odchamić"

Gość Dobra Kobieta
a ja nie piozwalam i koniec. Żadnych takich wypadów. Ewentualnie piwko ze znajomymi w godzinach odpowiednich,czyli tak do 23/24 i spanie. Nie podobaja i sie również wyjście na dyskotego facetów.dziewczyn które są w związkach. To nie jest ok. Ale mój partner o tym wie i jakoś idzie. To nie chdozi o brak zaufania tu chodzi o to że ja też sie liczę w tym związku.

Gość adelllli
tajemnica brokeback mountain, tak mi się skojarzyło. Mój mąż i Ci jego koledzy.