Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliwajah

Film

Polecane posty

Gość liliwajah

Szukam horroru, których jest mnóstwo, ale nie umiem jakoś trafić na ten "idealny". Chodzi o typowy klimat, gdzie grupa przyjaciół dokądś jedzie jakimś starym samochodem, np na wakacje gdzieś się zatrzymują/coś się dzieje po drodze i zaczyna się "horror".

Gość Connie....
poszukaj na redtube.com

Gość dvdbdzbdfb
no teksańska masakra piłą mechaniczną z jessica biel, mój ulubiony straszny i taki klimat się udziela brudu i gorąca i krwi;)

gęsia skórka, był tam taki odcinek że rodzinka zamieszkała w mieście zombie,potem uciekali straszne to było no i jeszcze straszny film 1,2,3 i 4 tam było chyba coś o grupce przyjacioł

mi się podobał "shrooms" a z takich z grupą ludzi to kojarzę jeszcze Martwe zło (chociaż to trochę komedia jest), Droga bez powrotu, Oszukać przeznaczenie, Wysyp żywych trupów (też komedia), Koszmar minionego lata, Anakonda (chociaż wysokich lotów to nie jest :D), Krzyk, Jaskinia, Blair witch project, Coś, Wzgórza mają oczy, Zejście, Hotel śmierci (straszna kicha jak dla mnie) i poniekąd . Nie we wszystkich grupa ludzi gdzieś wyjeżdża :P