Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolka898

Sposób na małego patriotę ;)

Polecane posty

Gość lolka898

Zbliża się Euro, a ja tak sobie myślę, że fajnie maluszka od najmłodszych lat przyzwyczajać do barw narodowych. W zwiazku z tym chcialabym mojej dzidzi kupić fajny ciuszek patriotyczny. Który z nich byłby najfajniejszy?? 1. http://www.mergeto.pl/merged-auction/1778879/biale-body-dla-najmlodszych-kibicow 2. http://www.mergeto.pl/merged-auction/1778925/body-dla-najmlodszych-kibicow-kibicuje-z-mama 3. http://www.mergeto.pl/merged-auction/1778887/biale-body-dla-najmlodszych-kibicow-orly-do-boju ? ;)

Gość w zaparte
siusiaka mu pomaluj na biało czerwono

Gość marynikajablkowska
Wdzianko numer dwa jest superslodkie ;)) My juz kupilismy dla calej rodzinki odpowiednie ubrania na euro i mamy zamiar wspierac reprezentacje. Kto wie, moze w tym roku nie przyniosa nam wstydu ;)

Gość lolka898
Nie, dzieki ;) Takie rzeczy mozesz praktykowac u swoich dzieci, jesli nie daj boze je masz ;))

Gość popczykos
My z mezem jestesmy realistami i wolimy reprezentacje Hiszpanii, ale jakby byly takie body w ich barwach to wybralabym to z kibicowaniem z mama

Gość jjkgjv97
hooyowe

Gość lolka898
A czemu tak uwazasz??

Gość boia
jedno jajo mu pomaluj na czerwono a drugie na biało:)

Gość lolka898
Nie rozumiem skad na forum w sumie dla matek takie komentarze...;/ Spytalam o rade, ale chyba ludzie wola zlosliwie komentowac..

Gość w zaparte
Pierwszy raz słyszę termin - ciuszek patriotyczny. czy ty wiesz co to jest patriotyzm? Nie myl tego pojęcia z kibicowaniem!

Gość mandarynka12332
To czerwone ejst slodkie ciekawe tylko jak z rozmiarowka

Gość lolka898
Wiesz, noworodkowi raczej nie wytlumaczysz czym jest patriotyzm, wiec warto go przyzwyczajac do tozsamosci narodowej od najmlodszych lat, a nawet miesiecy, chociazby kojarzac mu ubrania czy przedmioty z barwami narodowymi.

Gość lolka898
polecam ksiazke "lekcja patriotyzmu" ;)

Gość w zaparte
gratuluję rozumowania patriotycznego...

Gość lolka898
A ja gratuluje znajomosci dzieciecego rozwoju i psychiki ;) Uwielbiam jak ludzie sa tak znudzeni wlasnym zyciem ze musza sie do wszystkiego doczepiac i robic problemy, tam gdzie ich nie ma ;)

Gość lolka898
Aggie, tez tak mysle ;))

Gość ...mastes...
WBIJ MU FLAGE W DUPSKO ZEBY ŁADNIE POWIEWAŁA

Gość klientsklepowy
ja chetnie kupie ta z kibicowaniem z tata, moj facet bedzie zachwycony jak nasz Julek bedzie w to ubrany ;)

chociaż w sumie fajne wszystkie, teraz tego mnóstwo po sklepach. Ludzie strasznie wam luzu brakuje i dystansu do samego siebie:O

Gość lolka898
Aggie, trudno sie dziwic...Euro tuz tuz, a sklepy chca zrobić na tym jak największy interes. Nie mniej jednak nie są w jakiejś oszałamiająco wysokiej cenie te ubranka i spokojnie na jedno czy dwa można poświęcić pieniążki z domowego budżetu. ;)

Gość w zaparte
to nie tak że brakuje luzu, ale kiedy czytam o ciuszkach patriotycznych to nie wiem czy śmiać się czy płakać. Jak jakaś mama chce mieć małego kibica to niech mu kupi body dla małego kibica a nie CIUSZKI PATRIOTYCZNE !!!!

Gość lolka898
To jest po prostu nazwa...Zwykla, pierwsza lepsza, jaka mi przyszla do glowy. ;) Pluj jadem gdzies indziej, naprawde ;)

Gość motylembylamja
Popieram lolke w kwestii nazewnictwa. Jak zwal tak zwal...po co te cisnienia? Chyba niektorym sie nudzi i nie maja co robic z wolnym czasem. Moim zdaniem wszystkie sa bardzo urokliwe, a kazdy maluch bedzie wygladal w nich przesldko

Gość lisekchytrusek
Numerek 2 rzadzi ;-)

Gość w zaparte
Wiesz, noworodkowi raczej nie wytlumaczysz czym jest patriotyzm, wiec warto go przyzwyczajac do tozsamosci narodowej od najmlodszych lat, a nawet miesiecy, chociazby kojarzac mu ubrania czy przedmioty z barwami narodowymi. To jest po prostu nazwa...Zwykla, pierwsza lepsza, jaka mi przyszla do glowy KOMENTARZ JEST JUŻ ZBĘDNY

Gość odsasadolasa
w zaparte idz sie leczyc moze na zgorzknialosc? ;)

Gość antonellabijoux
Mi sie podoba numer 1 i 3 bardzo fajne

Gość lolka898
Dzieki wielkie za rade! ;)

To mi sie podoba: "My z mezem jestesmy realistami i wolimy reprezentacje Hiszpanii' Bycie kibicem nie polega na kibicowaniu najlepszemu. Choć specjaliści nie dają raczej tym razem Hiszpanii większych szans. Pproponuję zostać jeszcze większym realistą i kibicować za Niemcami :o