Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meraskaa 27

Do osob ktore nie pracuja i siedza w domu???

Polecane posty

Gość meraskaa 27

Jak sie czujecie psychicznie nie pracujac.Jak wyglada wasz dzien?

ja się czuję strasznie, ale mój dzieś jest fajny. niedawno wstałam, zrobiłam sobie śniadanie, zaraz je zjem. wykąpię się, ogarnę, ubiorę, zjem obiad i wyjdę ze znajomymi. wrócę nad ranem. i tak prawie codziennie

Gość sąska
gdybym miała dużo kasy to byłoby cudownie:) śpię do której chcę (8-9). Potem kawka, dzień dobry tvn, internet, potem śniadanko, ćwiczenia w domu lub długi spacer połaczony z zakupami, potem eksperymentuję w kuchni, trochę posprzątam, jakieś pranie i pół dnia za mną, wieczorkiem jakiś film albo kino i trzeba spać, fajnie jest.

Gość meraskaa 27
A skad na to kase bierzesz ?

Gość sąska
wcześniej dobrze zarabiałam, żyję z oszczędności i szukam pracy, życie bez pracy jest cudowne, zero stresów i tej presji (byłam na wyższym stanowisku) mam mnóstwo zajęć a ile w planach? praca zajmuje zdecydowanie za dużo czasu, zabiera życie a potem i tak g...z tego masz, nędzną emeryturę a co u ciebie? jak sobie radzisz?

Gość hehe :D
sąska długo już tak? u mnie właśnie moja pół roku, jest bosko :D

Gość meraskaa 27
Ale oszczednosci sie kiedys skoncza , no chyba ze ich masz duzo ;)

Gość meraskaa 27
ja teraz jestem na zwolnieniu do polowy czerwca ale nie chce wracac do pracy.Zle sie tam czuje. A i tak wiem ze po poworcie z pracy dostane wypowiedzenie tak mi przelozone oznajmily ze jak pojde na zwolnienie to mnie zwolnia. Mam corke na wychowaniu, facet jak narazie bez pracy .Szuka caly czas ale nic nie moze znalesc.

Gość meraskaa 27
jak chcesz pisac to nie pod miom nickiem podszywie.

Gość sąska
współczuje ci, jak się ma dziecko to jest trudniej, tak myślę moje oszczędności się skończą ale zanim to nastąpi otworzę swój biznesik bo ma dość pracowania dla innych ja już tak 2 lata odpoczywam, czytam zaległe książki, wracam do starych pasji, jak pracowałam to wychodziałam z domu o 8 a wracałam o 19-20 i potem jeszcze z laptopem na kolanach do nocy:( koszmar

Gość sąska
a dlaczego cię zwolnią? za zwolnienie? no to się nadaje do sądu pracy, nie mogą cię zwolnić bez powodu więc dlaczego? jaką masz umowę?

Gość meraskaa 27
szkoda, ze jestem za stara bo interesuje mnie praca galerianki

Gość meraskaa 27
bo wczesniej juz nie raz bylam na zwolniu. Dostalam teraz umowe do konca pazdiernika. Moja przelozona powiedziala ze nadstawila za mnie glowe u szefostwa a ja poszlam teraz na zwolnienie. Dla mnie zdrowie wazniejsze bo mam problemy z zoladkiem i od poniedzialku biore leki i naprawde lepiej sie czuje.

Gość meraskaa 27
u mnie w pracy nie liczy sie czlwoiek tylko rece do pracy.

Gość keyyyyyyyy
ja zajmuje sie sprzedażą na allegro,jestem w domu caly czas,troche nudno,ale mam na wszystko,trochę brakuje mi spotkan z ludzmi,ale z drugiej strony to lubię miec luzik,moje wyjscia to poczta i 3 razy w miesiącu po towar :_)))))))))))JESTEM LENIUCHEMale mam czysto w domku,lubie pichcic w kuchni i czas leci

Gość papara la
do keyyyyyyyy ja mam zamiar sprzedawać w skl. internetowym, nie allegro ale powiedz mi jak szukać tanich dostawców? ja mam ciuchy i buty