Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliina

schudlam 13 kg w 2 miesiace

Polecane posty

Gość aliina

witam ! hce z wami siepodzielic fantastyczna dietka! na ejdnym blogu przeczytalam o 25letniej dziewczynyktora sprzedaje swoj program odchudzania tylko za10 zl.napisalam jej na e maila kupilami ... efet fantastyczny w 1 miesaicu minus 8 kg! serdeczniepolecam!jakktoschce informacji to e mail: iwonaiwona872@gmail.com.

Gość siwy833
ja schudlem 13 kg w dwa miwesiace bez zadnych tabletek i diet rano 8 rano pływanie 60 minut sniadanie płatki owsiane z mlekiem duzo:) o 10 banan lub jablko o 12 ciepa zupa o 13 jazda rowerem okolo 20 km nawet do 40:) około 15 dobry obiad kotlet ziemniaki surówka około 16 pomarnacza okolo 17 jogurt duzy jakies hmmm 400 kalorii po 17 -18 bieg okolo 8 km lub orbitrek 40 minut tak codziennie przez 2 miechy mieszałem cwiczenia w weekendy przerwa jadłem co chcialem do tego brałem witaminy mam wyniki zdrowia z******te dobre samopoczucie i zero głodu grunt to ciwczyc

Ja też schudłam prawie 13 w niecałe dwa miesiące i też bez suplementów nie tak ambitnie jak kolega wyżej ale jednak ważne że zaczełam:) u mnie z ćwiczeń to tylko rowerek stacjonarny i stepper:)

Gość gość
jaskierka jaka dieta? podziel się jeśli możesz

JASKIERKA57 - Wow...gratuluję ! i szacun wielki! a dietka też rozumiem była ? Jakiś przykładowy jadłospis ?

Zapraszam na mój topik :"schudłam jedenaście i pół kilograma w 34dni" teraz jest już ich 13:) tam jest wszystko opisane.Są przepisy i przykładowe jadłospisy:)

Gość Silna motywacja

Ja schudłam już 14 kg w 2 miesiące bez diet specjalnych,bez tabletek ,ćwiczę jak mi się chce. Idealna dieta NŻT ! (Nie żryj tyle lub żryj połowe) do tego zero słodyczy,alkoholu i ja akurat zrezygnowałam z pieczywa i prawie całkiem z ziemniaków, poza tym jem wszystko ale z głową i zdrowo. Polecam, waga ciągle leci sama a do stracenia mam jeszcze dużo. Pierwsze trzeba zacząć od poukladania sobie tego w głowie, silnej motywacji i najważniejsze dorosnąć do tego psychicznie.

Gość Anita

Każdy sposób jest dobry.Ale w moim przypadku tabletki Foreverslim przyczyniły sie do trwałej zmiany nawyków żywieniowych.Schudłam a po za tym nauczyłam się jeść tak aby w przyszłości nie przytyć.