Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycubaaby

obwisle piersi u 30latki

Polecane posty

Gość cycubaaby

jak sobie z tym radzicie? :( dodam, ze przede mna jeszcze porod i karmienie (mam nadzieje) ...

Gość adssdfgdsf
jestes w ciazy? czemu masz obwisle? ciaza albo otylosc? jezeli jestes w ciazy to moze po pewnym czasie po porodzie uda ci sie uprawiac jakis sport? z tym idzie sobie poradzic chyba ze sa na prawde bardzooooooo obwisle

Gość mcncjdnc
nic nie poradzisz poza noszeniem dobrego stanika (podtrzymującego), ćwiczeń klatki piersiowej (napinianie mięśni ramion) oraz masażom wodnym (raz chłodnym , raz cieplejszym zakańczając zawsze chłodnym). Możesz też pływać (to chyba najlepsze co możesz zrobić) ....i tyle w tym temacie:). Piersi będą cięższe i bardziej obiążone podczas laktacji więc wtedy dobry stanik to mus. Masz nadzieję na karmienie....i dobrze że masz taką nadzieję bo inc nie stoi na przeszkodzie , prawda? Czasamo tylko płaskie bądź wklęsłe brodawki przeszkadzają bądź uniemożliwiaja karmienie.

Powyższe rady weź sobie do serca. Dodaj jeszcze prawidłową postawę - garbienie się wzmaga działanie grawitacji. Możesz też zainwestować w dobry krem nawilżający, ponieważ skóra piersi jest delikatna i łatwo się wysusza.

Gość Connie....
pokaż te cycki :classic_cool:

Gość nanotechnologya
Ja obwisle to mam praktycznie od zawsze. szybko urosly ogromne,a ze mama jakos temat zignorowala,to nosilam staniki jakie byly w chacie... od matki to ewentualnie uslyszalam komentarze,ze mi cycki koszule rozsadza i tyle tego bylo. Idzie sie przyzwyczaic. no i jak sie kupi dobry stanik,to i obwisle cyxki w nim fajnie wyfladaja

Gość cycubaaby
a wy tez macie obwisle w okolicach 30 lat? czy wszystkie co do jednej macie jedrne?

Gość shanizzee
napisz wprost, że masz naleśniki, a nie cyce :)

Gość taka prawda i juz
Ja miałam boskie piersi. Ale zaszłam w ciązę, karmiłam i piersi co prawda nie obwisły ale nie są już takie jędrne jak kiedyś.....

Gość cycubaaby
no dobra, ale ja pytam czy sa tu trzydziestolatki z obwisłymi piersiami....

Gość Dama z łasiczką 1111
nie wiadomo, ale sie dowiaduj 🖐️

Gość lodówka bez światła
są.

adssdfgdsf a wiesz dlaczego piersi robią się obwisłe ? sport nie pomoze jesli to wynik ciąży to tylko operacja-moim zdaniem bo niby jak pozbędziesz się naciągniętej skóry piersi które powiększyły się w w yniku powiększenia gruczołów cycubaaby nikt sie nie przyzna do zwisów hehe ja mam 25 ale po ciąży są mniej jędrne ale nie zwisają ;) za to kuzynce (31) zwisają jak starej babie

Gość cycubaaby
akurat, juz w to wierze ze wszystkie maja takie jedrne- tak samo jak wszystkie przytyly w ciazy 10 kg i 4 dni po porodzie chodzily w bikini po plazy bo wrocily do sylwetki jessici alby. Wszystkie jestescie grube zakompleksione babsztyle i tylko ptraficie sie dowartosciowac ublizajac komus :)

Gość tropical fruit
Ja mam 27 lat i piersi jedrne i sterczace jak u nastolatki :) czasem opalam sie topless na plazy za granica, widze te ukradkowe pelne podziwu spojrzenia mezczyzn... Geny i sportowy, aktywny tryb zycia od dziecka. No i zdrowe zywienie.

Gość Bsivdj
Nie przejmuj sie moja szwagierka w wieku 20miała cycki do pasa

Gość tropical fruit
Nie bylam jeszcze w ciazy i nie rodzilam. Ale moja mama urodzila trojke, ma 60 lat i calkiem jedrne piersi :P siostra sporo po 30tce i szwagier mowi ze nie widzial takich jedrnych jak jej od czasow liceum hehe. Geny pewnie, bo juz tesciowa i szwagierka maja obwisle... A no i ja i siostra nie mamy duzych piersi, takie pelne B.

Gość gbhjnmk
są są autorko, ale już się z tym pogodziłam :) Ja przed ciążą miałam naprawdę pięne piersi. Bez stanika były takie twarde, jędrne, cudne, naprawdę miałam bardzo ładne piersi. Po ciąży niestety są rozmiar większe (rozm. C) a więc cięższe i jak dla mnie są obwisłe. Na początku nie mogłam tego zaakceptować :( Kiedyś jak byłam bokiem to piesri wysoko stały, a teraz bokiem niestety trochę wiszą. Nie są jakieś masakryzne bo pewnie nie jedna dziewczyna chciałaby mieć choć takie no ale osobiście już mi się w ogóle nie podobają. Noszę tylko jeden rodzaj stanika, bo w nim moje piersi nadal wyglądają bardzo fajnie. I z tym stanikiem chodzę 24h na dobę, nawet w nim spię, bo jak go zdejmę to czuję że mi piersi wiszą i jest mi niewygodnie. Także na stanik jestem już skazana do końca życia, uwielbiam go :) Serio :) Nawet jak się kąpię to mi tak niewygodnie z tymi gołymi piersiami, że nawet je sobie jedną ręką przytrzymuję bo czuję jak "wiszą".

Gość cycubaaby
iesamowite - koelzanki, szwagierki, znajome - maja wiszace cyce jak u starej kobiety ale kafeterianki maja super jedrne , hahahahaha

Gość gbhjnmk
autorko ty serio masz problem czy chciałabyś się tylko ponabijać?

Gość mireczkowataa
cycubaby- a Ty chcesz się pokłócić, czy rzeczywiście masz problem?

cycubaaby teraz kobiety o siebie dbaja,ja po ciąży miałam małą oponkę zeszła bez wysiłku ;) spacerowałam,robilam zakupy,sprzatalam a z lenistwa brzuch nie rośnie :D jesli komus zazdroscisz twoja sprawa,trzeba bylo myslec przed a nie po gdy jest juz za późno,mam siostrę mtóra ma 32 lata i wg mnie ładny biust i to po 2 dzieci jak się dba to się ma ładne jak nie to się ma w wieku 30 lat ZWISY

Gość te które rodziły
i karmiły zwykle mają obwisły i mało jędrny biust. Jeżeli stało się to przed 30tką (a w Polsce większość kobiet rodzi pierwsze dziecko przed 30tką), to większość w wieku 30 lat będzie miała właśnie taki biust. Jest szansa, że i 40 letnia nieródka będzie miała cycki w miarę OK, na pewno "lepsze" niż np. 25 latka po 2 porodach i kilku latach karmienia. Czy zaspokoiłam twoją chorą ciekawość ?

a która przytyła 10 kg ? ja 2 tyg po porodzie miałam 11 kg mniej a przytyłam łacznie 17kg znam osoby ktore przytyly nawet 25kg a i 11 kg tylko (kolezanka)

Gość cycubaaby
dbam o biust, ale nie jestem płaska jak deska - mam rozmiar C/D . Poza tym obserwuje moje kolezanki , znajome i jakos nie widze super jedrnych cycków - co prawda wiekszosc obserwuje w staniku, ale mozna sie domyslac jakie sa . Ale oczywiscie zadna z kafeterianek sie nie przyzna, ze nie ma juz biustu nastolatki, zadna nie ma oponki na brzuchu, zadna nie ma problemow z pochwa po porodzie sn - tylko wszystkie piekniejsze niz modelki retuszowane w photo shopie. A pozniej sie pojawiaja tematy, ze maz mnie zdradzil, ze nie chce sie ze mna kochac, ze mam wielki celulit i co z tym zrobic itd. Juz niemowiac o tematach, ze zbieram uzywane ubranka, albo zarabiam najnizsza krajowa i zostalam wywalona z pracy i nie mam za co kupic mleka dziecku. Ale oczywiscie kazda jednoczesnie chodzi do kosmetyczki , kypyje super mazidła , i sie smaruje od rana do wieczora:))))

Ale cham !!! Mówi do Ciebie "spier*alaj" i inne takie a Ty jeszcze się zastanawiasz ? uciekaj od niego chyba że chcesz żeby tak wyglądało Twoje życie :o

Gość cycubaaby
no tak, zapomniałam, ze wszystkie tez są błyskotliwe :)

Gość gbhjnmk
A czym tu się chwalić na topikach, bo nie rozumiem. Mam trochę oponkę na brzuchu ale mi ona nie przeszkadza żebym miała z tego powodu jakieś koszmarne kompleksy. Nie jestem modelką, żebym musiała wyglądać idealnie. Nie zwracam w ogóle uwagi na mój brzuch, mają gorsze i to nie moja sprawa. Poza tym jestem zbyt leniawa na ćwiczenia, poprostu mi się nie chce. Do kosmetyczki nie chodze bo nie muszę, cerę mam ładną, makijaż potrafię zrobić sobie sama. Mąż mnie nie zdradza, piersi jakie mam - napisałam. Nie rozumiem po co mam tu pisać coś co mija się z prawdą, albo z kolei pisać o sobie same złe rzeczy skoro tak nie jest. Miałam cesarkę - jestem zadowolona, więc nie mam problemów z pochwą po porodzie, zarabiam 1700zł na rękę, mąż lepiej więc nam starcza, nie muszę narzekać. Jesteś poprostu zazdrosna, dlaczego nie możesz uwierzyć, że są też ludzie którzy mają lepiej od nas więc to piszą, mają lepsze wykształcenie, pracę, samochody. Są też ludzie co mają gorzej, każdy pisze to co ma, a Ty dostrzegasz tylko to, że wszyscy są albo idealni albo skrajnie mają najgorzej. W jednym powodzi mi się lepiej a w innej sytuacji mam gorzej od innych. I tyle.

Gość ula2345
ja zawsze miałam niesamowite piersi,teraz są jeszcze piekniejsze sterczą jak po operacji plastycznej,tylko że jestem w 4 miesiącu ciąży i strasznie się boje,że nie wrócą do normy :/Ale trudno cieszyłam się nimi z 18 lat bo teraz mam 32 to i tak nieźle