Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycubaaby

obwisle piersi u 30latki

Polecane posty

Gość kobitka33
U mnie piersi urosły szybko i duże cieżkie balony, do tego byłam lekko przy kości. Jako nastolatka miałam problemy hormonalne na skutek niedoczynności tarczycy. W wieku 22 lat znacznie schudłam i moje pirsi również schudły. Nie stosowałam żadnej diety, jeździłam dużo na rowerze. Skóra na moich persiach, najpierw rozciągnięta szybkim rośnięciem i ciężarem (miska D/E) w ciągu kilku mies. zmalała do C. Takie odstepstwa nie pozostały bez efektów ubocznych. Jeszcze do tego przyczyniły się dwie ciąże i dwójka karmionych piersią dzieci (przez łącznie 28 miesięcy). Skutkiem tego mam opadnięty biust. Nie jest tragicznie, nie wstydze się go, nie mam kompleksów, nie wstydzę sie męża nago, widuje mnie regularnie w świetle i nie ma problemów z erekcją. Ale bez stanika nie wyjdę z domu. Mój brzuch tez ucierpiał po dwóch ciążach. Dzieci były wielkie, po 4,5 kg każde, więc skóra była mocno napięta. Dziś nadal lubię siebie i cieszę się że daję radę być zdrową aktywną zawodowo, mamą i zoną :) Nie przejmujcie się dziewczyny ani cyckami, ani cellulitem, ani brzuchem. Najważniejsze to lubić siebie, a to przyciąga pozytwne osoby. Ja wychodze z założenia, że jak się komuś nie podoba, to niech się nie patrzy!

Gość gość
Nie chwalcie sie tak że macie lub miałyście śliczne. Każda miała śliczne. Do czasu.