Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enoyyy

moje nogi tak wolno chudną:-(

Polecane posty

Gość enoyyy

czy są tu dziewczyny którym przy odchudzaniu cm z nóg spadają bardzo powoli. jestem na diecie zdrowej i ćwiczeniach od 6 tyg z 60kg spadło do tej pory na 54,5- więc zdrowo ale te cm ?? z góry zeszło mi duż, twarz szczupła w piersiach mniej ale jedrniejsze. a teraz inne partie było: ramiona-96 biust-91 pod biustem-75 talia- 74 biodra-97 uda-57,5 łydka-35 a jest ramiona-92 biust-88 pod biustem-72 talia-67 co zobić żeby z nóg schodziło szybciej jakie ćwiczenia. biodra-92 uda-55 -łydki-34:-(

rób codziennie po 50 przysiadów lekko nogi rozstaw i w dół. ale biegaj ale nie 15 i szybko tylko 45 i trucht :)

Gość enoyyy
ćwiczę codziennie po 40 min w tym rozciąganie nóg, półprzysiady w rozkroku 50-70 razy, wymachy nóg do tyłu, tkz syzyfki,unoszenie się na palcach, wymachy na boki, uginanie nóg przy krześle..no inne.. do tego jeżdżę 1-2 razy w tyg na rowerze ok 10km czy poprostu już mam taką budowę.. dodam że mam 156cm wzrostu. i ważąc kiedyś przed porodami 44-5kg miałam problemy z doborem kozaków by się mieściły na łydkach.. przez kilka lat biadałam długie dystanse przełajowe.

Gość ahahahahahha
przeczytałam - chodzą - :)