Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eyszcze troche!

Mam 24 lata i nie mam żadnego doświadczenia zawodowego !!!

Polecane posty

Gość eyszcze troche!

tylko jako hostessa, teraz pracuję w telemarketingu moja przełożona ma 22 lata :(, w wieku 20 została kims od szkoleń, potem poszlo jak z bicza teraz jest kierowniczką od marketingu, nad nią jest tylko prezes oddzialu- ta firma jest b.duża, w polsce ma jeszcze 3. Kurwa mac ! Jestem wsciekla !! Nienawidze szmaty jest ładna pewna siebie wygadana ,potrafi kazdemu wcisnąc nadgodziny a ta osoba robi to z usmiechem np ja

Gość nie martw się tym
pewnie potrzymała niejednego kutasa w ustach za tę posadkę :D

to mogłaś iść do jakiejkolwiek byle zdobyć doświadczenie

Gość marka 24
Ojj tam nie przejmuj się. Ja pracowałam w Lidlu mając 20 lat, a nagle kierowniczką została 19 letnia dziewczyna! Znajomości i tyle. Bo w tym wieku niemożliwe jest dorobienie się takiego stanowiska. Powinnaś iść na studia, to zawsze coś, prędzej taka osoba zostanie przyjęta do pracy itp. Ja mam licencjat, 2 szkoły policealne, a idę jeszcze na mgr. Wszystko zawsze się może przydać.

Gość marka 24
Kaitana Mylisz się sądząc, że studiując nie można nabywać doświadczenia. Ja studiowałam DZIENNIE 3 lata, a mam doświadczenie w pracy: w Lidlu w Żabce opieka nad starszą osobą zbieranie truskawek i ogórków :P barmanka sądzisz, że studia mi w czymkolwiek przeszkodzą?