Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tsaaa

PRAWO JAZDY

Polecane posty

Gość tsaaa

Moja znajoma właśnie nie zdała 10 raz prawa jazdy. Czy to jest jakaś reguła zdawalności czy po prostu nie masz już szans na zdanie?

Gość najgorszy będzie dzień
kiedy zda...

Gość tsaaa
No ja już nie wiem. Sama, nie mam prawka i jakoś nie chcę mieć. Ale ona nie zdaje na takich błachych rzeczach, że to się w głowie nie mieści. Np, ruszyła na pomarańczowym zaraz jak się zaświeciło. Masakra.

Gość ewfwetrewtwetewew
Za pierwszym razem nie zdałem przez złośliwość egzaminatora, za drugim razem nie wyjechałem z placu, trafiłem na punto ze zjebaną geometrią, za trzecim razem wyjechałem z placu i trafiłem na egzaminatora który oblał mnie za pierwszym razem... nie zdałem :D za czwartym razem trafiła mi się egzaminatorka i od 5 lat i 300 tkm jestem szczęśliwym, bezwypadkowym posiadaczem prawa jazdy :D

Gość kierowczynibecia
helo ja właśnie zapisałam sie na kurs jak na razie u mnie jest teoria ale zobaczymy jak bedzie z jazdami hehe...

Myślę że nie ma reguły na to za którym razem sie zda,ja zdawałam 6 razy i troche sobie odpusciłam ,po przerwie 2mscz zdałam za 2 razem czyli czasami warto dac sobie czas na zregenerowanie nerwów