Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cruellademone

wlasnie zycie mi sie zawalilo:) az mi sie smiac chce

Polecane posty

Gość Cruellademone

ogolnie mowiac 5 dni temu mialam 26 urodziny, w moje ur rozstalam sie z chlopakiem po 6 latach zwiazku, a dzis stracilam prace.. jak to mowia jak sie jebbbie to po calej lini. Teraz to mi sie tylko smiac chce eheheh

Gość ...mastes...
A KOGO TO KURWA OBCHODZI

Gość ytujyguj
nie ma tego złego co by na dobre wyszło :) strata chłopaka i pracy to zamkniecie starego rozdziału a rozpoczęcie nowego :)

Gość ytujyguj
nie wyszło* :P

Gość Cruellademone
no kurde nie wiem wlasnie, mam taka nadzieje i poki co mysle o tym ze po burzy wychodzi slonce, czekam na nie z utesknieniem...

Gość hehehe :D
miałem dokładnie tak samo też w wieku 26 lat :D Jestem najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi ;)

Gość ytujyguj
nie mozesz czekac z zalozonymi rękami, musisz pomóc szczęsciu:)

Gość ...mastes...
IDIOTKA

Gość Cruellademone
wlasnie staram sie, jutro mam pierwsza rozmowe juz ale nie chce isc chyba w sprzedazowke dalej, a na chlopakow nie mam na razie sily.. ogolnie to masakra mala ale udaje przed wszystkimi ze jest ok

Gość Cruellademone
teraz tak wlasnie mysle ze moze jakis biznes swoj otworzyc, troche sie boje ze to nie wypali... kurde nie wiem....

Gość ytujyguj
w zyciu mozesz robic wszystko co chcesz wiec następna praca nie oznacza ze bedziesz w niej tkwiła do emerytury:)

Gość ytujyguj
nie dowiesz się póki nie spróbujesz

Gość Cruellademone
no wiem wiem, kurcze musze wszystko na spokojnie przemyslec, na razie rodzice non stop pytaja co tam u mnie i odpowiadam ze super itd ale w srodku boje sie jak cholera...

Gość ałtorka bidetu
a po co ubolewać nad wziązkiem, tak ci spieszno w ślub z facetem, pieluchy, kupy, kszki, czynsz i kłótnie o kase ?

Gość ytujyguj
e tam, nie taki dibeł straszny jak go malują ;) jesli pieniądze rządzą Tobą to bedziesz sie bała podejmować ryzyko, a to Ty powinnas rządzic pieniędzmi i mówic sobie ze to tylko pieniądze, w razie braku sukcesu nie stanie się wielka tragedia

Gość Cruellademone
nieee wcale mi sie nie spieszy do dzieci, ogolnie tak mowie bo po 6 latach nie jest latwo... a z praca to nie jest tak ze tylko kasa kasa, niestety ukierunkowalam sie na taka robote w sprzedażówce i tu presja korporacji, targety kasa kasa kasa, a ja bym cos chetnie takiem mniej wymagajacego porobila, tylko nie mam doswiadczenia w takich...

Gość ytujyguj
kazdy kiedys zaczynał i nie mial w niczym doswiadczenia wiec warto się czym innym zacząc interesowac