Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwin

Malowaliście kiedyś Magnatem?

Polecane posty

Gość Iwin

Słyszałam, że robią farby najwyższej jakości, sama jednak nigdy niczym Magnatem nie malowałam. Ciekawa jestem czy faktycznie te kolory wychodzą takie żywe i czy są takie same jak w katalogu? Bo w katalogu jeden kolor znalazłam i od razu bardzo mi się spodobał. Chciałabym coś podobnego mieć u siebie w salonie.

Gość blllleeee
o czymm ty bredzisz?

Gość colpix
w salonie ...aha

Gość Olia-l
Malowałam praktycznie całe mieszkanie tymi farbami z magnata. Mają bardzo dużą paletę kolorów, do tego farby są najwyższej jakości. Nic nie cieknie po ścianie, idealnie kryją i bardzo łatwo czyści się z nich zabrudzenia. W salonie mam delikatny róż, w przedpokoju niebieski, w kuchni biel z zielenią. Także cały dom w pięknych kolorach!

Gość dodam że tylko do tego
ja malowałam. Efekt błyszczącej ściany:o Rozprowadza sie podobnie do pasty, bo jest gęsta, nieprzyjemna w użyciu. Zdecydowanie wolę lżejsze farby.

Gość Olia-l
Ja jakoś nie miałam takich problemów jak przedmówca. Super kryje i jest dobrej jakości, a efekty są zachwycające. Trzeba po prostu odpowiednio potrafić wszystko zrobić i tyle. Chociaż nie jest to trudne, ja w internecie poczytałam co i jak i dałam radę.

Gość Benia1044
bardzo fajna farba, nie miałam problemów z nakładaniem na ścianę. jak dla mnie to nie była zbyt gęsta. są dwie bazy które sie koloruje . matowa i satynowa. ja wybrałam matową bazę i ściana po pomalowaniu nie błyszczy.

Gość Basia Marzec
Malowałam Magnatem swoją sypialnię. Zrobiłam tam kolor "wysmakowany oliwin" a do tego na jednej ścianie kilka fioletowych pasów. Nie ja malowałam, kupiłam tylko farbę, ale magnata doradził mi malarz, który robił mi remont. Jeżeli on chciał tym malować to podejrzewam, że z jakiegoś powodu. Ja mogę powiedzieć tyle, że efekt fantastyczny!

Gość kokiiii
ja tez z Magnatem nie miałam żadnych problemów. Kolor wyszedł bardzo intensywny. Widać, że farba jest wysokiej jakości, dla mnie było przyjemnością malowanie nią ścian ;)