Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam tylko....

Czy te kobiety, ktore maja tyle dzieci i nigdy im nie dosc....

Polecane posty

Gość tak sie zastanawiam tylko....

probuja dziecmi jakos zapelnic swoj czas, czy moze uciekaja zwyczajnie przed obowiazkami poza domowymi, praca zawodowa itp a moze po prostu kochaja niemowlaczki i jak dzieci rosna to one chca nastepne.? Jak to jest? ;)

Gość ja daję różne rzeczy:
Uciekają przed pracą zawodową rodząc kilkoro dzieci? :D Dziewczyno, ty chyba dziecka nie masz i nie wiesz, jaka to musi być harówa mieć 3-5 maluchów :D To już chyba każda by "wolała", patrząc twoimi kategoriami, 8 godzin odpierdzieć w stołek w pracy.

Gość hermanowa..
ja daję różne rzeczy: --> naprawde praca kojarzy ci sie tylko z "pierdzeniem w stolek przez 8 godzin" ?!?!? Horyzonty masz jak waskotorowka :O :O...

Gość Widocznie autorka ma swoje
Wierzę że sa kobiety które uciekają od świata z zewnątrz (trudna sytuacja rynkowa, użeranie się z szefem ...w końcu chodzenie do tej pracy której tak naprawdę nie kochamy ) jak i wierzę że sa kobiety które świadomie marzyły o duzej rodzinie i spełniają swoje marzenie i nikomu nic do tego, pytanie tylko która grupa kobiet przeważa ;)....ale tu juz nie komentuję :)

Gość ogladalam dugarr family
Duggar family maja ich az 21! :D i wszystkie urodzila mamuska.

Gość kozaznosa
duggar maja 19 dzieci, 20-ste dziecko zmarlo...

Gość ogladalam Dugarow
hehe po 17 stracilam rachube ale sa jeszcze chyba Bates oni tez maja 19 czy 20 jakos tak...

Gość laluna88
moja sasiadka np ma 8 dzieciakow. i nigdy nie slyszalam zadnych klotni itp. za to kiedy przychode do nich ze swoim brzdacem, kobiecinie tak sie oczy bluszcza i ma banana na twarzy! od razu mi mała zabiera i łazi z nia po domu. niektore kobiety kochaj po prostu dzieci. a jak nie chodza zaniedbane i glodne to nic nam do tego!!!