Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twój styl ;)

Czy doradzić Ci w sprawie ubioru lub makijażu?

Polecane posty

Gość Twój styl ;)

Każda z nas pragnie być piękna, właśnie taka jesteś, trzeba tylko piękno wydobyć na zewnątrz. Jestem początkującą stylistką i moją pasją jest pomaganie ludziom w strefie ubioru, mody i makijażu... Wydobądź swoje piękno, chętnie Ci w tym pomogę... bez względu na to ile ważysz, czy ile masz wzrostu, lat... jesteś wartościowa i pokaż swoje piękno, Nie wiesz w jaki sposób? Pomoge Ci. Zadawajcie pytania... Chętnie udzielę rad na kazde ;)

Gość to może ja....
podaj maila to wysle ci swoje zdjecie to mi doradzisz ale na maila a nie tak publicznie

Gość Twój styl ;)
twojjstyll@wp.pl zapraszam, chętnie Ci doradzę :)

Gość takietaam..
a co do fryzury tez potrafisz dopasowac do twarzy itd czy nie?

Gość Twój styl ;)
Jeżeli którakolwiek z Was chce porady, wyślijcie mi to na maila, ze chcecie, doskonalne rozumiem, ze pokazywanie publicznie zdjęcia jest niebezpieczne i niekomfortowe, dlatego piszcie na maila :) Nie wstydźcie się, pomagałam juz wielu osobom w taki sposób, które straciły wiarę w to, ze mogą ładnie wyglądac. Chciałam jeszcze napisac, ze wszytskie wiadomości kierujcie na maila twojjstyll@wp.pl maila nie zmieniam od około roku, takze nie wierzcie w żadne ''podszywy'' pod mój nick. Pozdrawiam :)

Gość Twój styl ;)
Jeżeli chodzi o fryzury jestem w tym poczatkująca, zajmuje sie tym około 8 miesięcy, ale doradzałam już kilku osobom, którym się podobało :) Zawsze mozna spróbowac, badz otwarta na nowe doświadczenia :)

Gość Twój styl ;)
Jeżeli macie jakiekolwiek pytanie kierujcie na maila, na kazdego odpowiem, jezeli nie dziś, to z pewnością jutro :) Nie wstydźcie się, bądzcie otwarte na nowe doświadczenia, jestem taka jak Wy i chce Wam pomóc, zebyście poczuły sie pewne siebie i pewne swojej urody.

Gość To ja spróbuję :)
Dziękuję, masz rację, po tym co mi odpisałaś w mailu zobaczyłam, że źle siebie oceniałam, dziękuję za radę, skorzystam z pewnością, wcześniej nie wiedziałam jak mam sie ubrac na te okazje, o których wspomniałam w mailu, ale dzięki Twojej radzie, to już nie problem. Jesteś bardzo miłą i stympatyczną osobą. Jeszcze raz wielkie dzięki.

Gość Twój styl ;)
Miło mi, że mogłam Ci pomóc :) PS jezeli kiedykolwiek traficie na ten temat piszcie na maila zawsze jest aktualny, a ja zawsze chętnie doradzę i na każdą wiadomość szybko odpowiem :)